Δολοφονία 32χρονης εφοραικού: Ανατροπή με νέο στοιχείο και σημαντική μαρτυρία

Νέα δεδομένα σε ότι αφορά τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρς Ζέμπερη στο β’ νεκροταφείο. Δυο μαρτυρίες και ένα αντικείμενο φαίνεται ότι φέρνουν πολύ κοντά τους αστυνομικούς στον άνθρωπο που δολοφόνησε την νεαρή κοπέλα. Η δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, χαρακτήρισε το αντικείμενο αυτό “πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο” λέγοντας μάλιστα ότι αυτή είναι η εκτίμηση των αστυνομικών.

«Υπάρχει μία σημαντική μαρτυρία πολύ διαφωτιστική για το έγκλημα, ίσως δύο μαρτυρίες, γιατί είναι ζευγάρι, κατέθεσαν στις αρχές και είχαν στην κατοχή τους ένα στοιχείο που σχετίζεται με το έγκλημα, είναι ένα σημαντικό στοιχείο εκτιμούν οι αρχές, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων.   Σε ερώτηση αν πρόκειται για τσάντα ή πορτοφόλι, η δικηγόρος αρνήθηκε να απαντήσει. Πρόσθεσε πάντως ότι το στοιχείο αυτό μαζί με τις μαρτυρίες μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση.

Την εκτίμηση ότι σύντομα θα εξιχνιαστεί η πολύκροτη υπόθεση της ανθρωποκτονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, εκτιμούν κύκλοι αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

«Οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο και εκτιμάμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εξιχνιαστεί η δολοφονία της 32χρονης» τονίζουν, στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, οι ίδιοι κύκλοι.

Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται κυρίως στην εκδοχή της ληστείας, αλλά δεν έχει αποκλειστεί, έως αυτή την ώρα, και το ενδεχόμενο ο δράστης να προέρχεται από το περιβάλλον της άτυχης εφοριακού.