4 & 5 Νοεμβρίου μπαίνουν στη μάχη της Α2 Βόλει Ανδρών, ο Α.Ο. Παλλήνη και ο Α.Ο Μαρκοπούλου

Στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Ελλάδος έγινε το μεσημέρι η κλήρωση των πρωταθλημάτων βόλεϊ της Α2 Ανδρών και Α2 Γυναικών. Από την Ανατολική Αττική, δύο ομάδες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, ο Α.Ο. Παλλήνη και ο Α.Ο. Μαρκοπούλου και καμία στο αντίστοιχο των Γυναικών.

Στην περασμένη περίοδο η ομάδα Γυναικών του Α.Ο. Παλλήνη συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2, κατέλαβε την 8η θέση με 24 βαθμούς σε 20 αγώνες (7 νίκες και 13 ήττες) εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην κατηγορία, πλην όμως η σύσταση της Pre-League (δημιουργία νέας ενδιάμεσης Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ της Α1 και Α2 Εθνικής Κατηγορίας) υποβιβάζει την ομάδα στην Β΄Εθνική Κατηγορία.

Το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών αρχίζει στο διήμερο 4 και 5 Νοεμβρίου 2017 και σε ότι αφορά τις δύο ομάδες μας: Ο Α.Ο. Παλλήνη συμμετέχει στον 1ο Υποόμιλο του Α΄Ομίλου και ξεκινάει την αγωνιστική διαδρομή του στο πρωτάθλημα υποδεχόμενος στην έδρα του τον ΟΦΗ και ο Α.Ο. Μαρκοπούλου, συμμετέχει στον 2ο Υποόμιλο του Α΄Ομίλου και παίζει εκτός έδρας με τον ΑΟΝ Αργυρούπολης.

Ακολουθούν οι αγώνες του πρωταθλήματος στους δύο Υποομίλους του Α΄Ομίλου σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κλήρωσης