fbpx

Ο Εθνικός Πειραιώς έκανε τη μεγάλη ανατροπή με τον Α.Ο Παλλήνης & προκρίθηκε στα μπαράζ της Λαμίας

Ήταν ένας καθ΄όλα συναρπαστικός αγώνας, η αναμέτρηση του Αθλητικού Ομίλου Παλλήνης με τον Εθνικό Πειραιώς, στο “Ζηρίνειο” στάδιο της Κηφισιάς. Τον απόλαυσαν σε μέγιστο βαθμό οι φίλοι του βόλει και “καρδιοχτύπησαν” όσο δεν πήγαινε άλλο, οι οπαδοί των δύο ομάδων που βρέθηκαν στις κερκίδες για να υποστηρίξουν τις ομάδες τους. Αναφορικά με τον Α.Ο Παλλήνης: παρουσίασε εκ νέου, ένα πειθαρχημένο σύνολο με υψηλή τεχνική συγκρότηση και εξαιρετικό ταλέντο και αυτό που ενυπωσίασε τους τους φίλους του, ήταν το γεγονός ότι αντιμετώπισε στα “ίσα” το αδιαφιλονίκητο φαβορί του υποομίλου, τον Εθνικό Πειραιώς, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να προπορεύεται με 2-1 σετ.  

 

Ο Εθνικός Πειραιώς με τη σημερινή νίκη του, εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους επόμενους αγώνες μπαράζ με τις ομάδες της βόρειας Ελλάδος και ευχής έργον -και προς χάριν του θεμιτού ανταγωνισμού- να μην εμφανίσει “στοιχεία παραίτησης” στην αυριανή αναμέτρησή του με τον ΟΦΗ.

Ο Α.Ο Παλλήνης, αν και ηττήθηκε, διατηρεί σε μεγάλο βαθμό τις ελπίδες του να είναι η δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τον Εθνικό στον επόμενο γύρο των μπαράζ ανόδου. Η εξέλιξη αυτή θα εξαρτηθεί, αύριο, μεσημέρι (Κυριακή, 23 Απριλίου, ώρα 13:00) από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του με την ομάδα “Ροδίων Άθλησις” και για το λόγο αυτό, ήδη, υποκινείται μια εκτεταμένη σε όγκο μετακίνηση φιλάθλων της Παλλήνης στο “Ζηρίνειο” της Κηφισιάς.

Άλλωστε, η σκέψη και μόνο ότι η Παλλήνη ενδέχεται να αποκτήσει εκπρόσωπο της στη μεγάλη εθνική κατηγορία του βόλει, όχι, μόνο, διεγείρει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της πόλης, απογειώνει και τον ενθουσιασμό των περίπου 200 αθλητών και αθλητριών που συμμετέχουν στις ακαδημίες του συλλόγου αφού θα μπορούν να βλέπουν στο γήπεδο της Κάντζας τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού βόλει.(Ίδωμεν..!)

Στο περιθώριο της αγωνιστικής αναμέτρησης, μία αναγκαία επισήμανση: δυστυχώς, απούσα από μια ενδεχόμενη τέτοια καλή εξέλιξη, απούσα θα είναι η Ευγενία Παπαγεωργίου-Μπάγια, πρόεδρος επί σειρά ετών του ΑΟ Παλλήνης, η οποία μέχρι και λίγες ημέρες πριν το “τελευταίο ταξίδι της” ήταν η κινητήρια δύναμη του σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του.

Είναι βέβαιο, ότι η σκέψη όλων αυτές τις στιγμές, στρέφεται προς τη μορφή της και τη μεγάλη συνεισφορά της στην εξέλιξη του Συλλόγου.

Τα σετ: 15-25, 25-21, 25-22, 13-25, 10-15.

Α.Ο. Παλλήνης (Αλεξανδρόπουλος):
Αριστόπουλος 4 (1 μπλοκ), Αντωνάκης, Ρούοης 5 (2 άσοι, 2 μπλοκ), Κουλοχέρης 7 (1 μπλοκ), Μήττας 8, 58% – 40%, Μπιλλήρης 16 (2 μπλοκ) – 46%-25%, Μπούρας (λ) 47% -17%/ Χριστοφορίδης 10 (2 άσοι, 2 μπλοκ), Τσικάιος 15 , Κονιοδήμας, Χριστόπουλος,

Εθνικός Πειραιώς (Ψάρρας):
Δεληπρίμης 18, (2 άσοι, 1 μπλοκ,) 94% – 71%, Μπάσης 12 (1 άσος, 5 μπλοκ), Παπαδόπουλος 25 (1 άσος, 3 μπλοκ), Μανιέκας 10 (1 μπλοκ) 67% – 42%, Καρακίτσος 3 (2 άσοι), Τουρνάκης 11(1 μπλοκ), Βολουδάκης (λ) 57% – 35% / Πολυχρόνου 7 (1 άσο, 2 μπλοκ), Ράμος 1, Δημητούλης,

Οι αυριανοί (Κυριακή 23/4/2017) αγώνες των μπαράζ ανόδου

13.00 Ροδίων Αθλησις – A.O Παλλήνης

15.00 Εθνικός Πειραιώς – Ο.Φ.Η