Με τη συμμετοχή 350 και πλέον αθλητών έγιναν οι αγώνες στίβου «Αμεινίας Ο Παλληνεύς»

Ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σάββατο με ξεχωριστή επιτυχία, οι αγώνες στίβου «Αμεινίας Ο Παλληνεύς» που διοργανώθηκαν σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Αθήνας.

Ο πλουραλισμός στο βάθρο των νικητών, η διάθεση για διάκριση και ο δυνατός συναγωνισμός, των 350 και πλέον αθλητών και αθλητριών που συμμετείχαν στους αγώνες, καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο των αγώνων και συνάμα την αξιόλογη προσπάθεια, που παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, συντελείται από τα σωματεία –συλλόγους του κλασσικού αθλητισμού.

Οι αξιέπαινες προσπάθειες όλων των αθλητριών και αθλητών, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του κλασσικού αθλητισμού, που από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ έδωσαν, δυνατό παρόν και θερμό χειροκρότημα, ως ελάχιστη αμοιβή στους αγωνιζόμενους!

Επιδόσεις ιδιαίτερης μνείας αυτές που σημειώθηκαν στα 100m Ανδρών, από τους Τριβυζά Παναγιώτη με 10.53 και Ανδρεάδη Παναγιώτη με 10.56, στα 100m Γυναικών, από τις Κορίνα Πολίτη με 12.23 και την Ευαγγελία Ζυγόρη με 12.34, καθώς και το 1.76m της νικήτριας του ύψους Κορασίδων Δέσποινας Μαλταμπέ.

Οι αγώνες για άλλη μια φορά, διεξήχθησαν με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, χάρη στους συμμετέχοντες αθλητές -αθλήτριες, προπονητές, κριτές και διοργανωτές, που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του, στην άψογη τέλεσή τους.

 

Η Αθλητική Ένωση Μεσογείων«Αμεινίας Ο Παλληνεύς» προσκαλεί τα παιδιά στα Αθλητικά Παιχνίδια Στίβου | Kid’s Athletics

 

Ο Στίβος µε την ποικιλία αγωνισµάτων του, παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τον κλασικό αθλητισμό μέσα από τα αθλητικά παιχνίδια στίβου (KIDS’ ATHLETICS).

Η Αθλητική Ένωση Μεσογείων «ΑΜΕΙΝΙΑΣ ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ» συμμετέχοντας για μια ακόμη χρονιά στο πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF) και του ΣΕΓΑΣ, προσκαλεί τα παιδιά στο στάδιο Παλλήνης να γνωρίσουν μια νέα έννοια για τον Στίβο, που ανταποκρίνεται µε μοναδικό τρόπο στις αναπτυξιακές ανάγκες τους.

Από Δευτέρα 25 Μαίου έως και Σάββατο 27 Ιουνίου στο Στάδιο Παλλήνης: – Τις καθημερινές 6 – 8 το απόγευμα – Το Σάββατο 10 – 12 το πρωί

Προπόνηση από εξειδικευμένους προπονητές στίβου.

Δωρεάν η συμμετοχή