Στα Γλυκά Νερά το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης Αστυνομικών

Για δεύτερη κατά σειρά χρονιά, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργανώνει υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (Ε.Ο.Φ.Σ.Α) και την υποστήριξη του Δήμου Παιανίας – Γλυκών Νερών Αττικής, το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης Αστυνομικών, την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Δ.Ε. Γλυκών Νερών με ώρα έναρξης αγώνων 09:30.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τα εξής κάτωθι:

Ατομικό
Διπλό

Κανονισμοί διεξαγωγής

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς Παιδιάς και βάσει του κανονισμού διεξαγωγής εσωτερικών πρωταθλημάτων της Ε.Ο.Φ.Σ.Α.

Κλήρωση και σύστημα διεξαγωγής

Η κλήρωση για κάθε κατηγορία, θα πραγματοποιηθεί την ημέρα του αγώνα και ώρα 09:00 στη γραμματεία του γηπέδου από τα μέλη που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή.

Το σύστημα διεξαγωγής είναι το εξής:

Στον Α΄ γύρο θα δημιουργηθούν όμιλοι των τεσσάρων ή περισσότερων παικτών (ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων) που θα αγωνισθούν όλοι μεταξύ τους. Στον Β΄ γύρο οι αθλητές που θα προκριθούν θα διασταυρωθούν ανάλογα με τη θέση τους στον όμιλο σε αγώνες νοκ-αουτ.

Από τον φορέα διοργάνωσης έχει ληφθεί μέριμνα να υπάρχει κατά την διάρκεια των αγώνων, κατάλληλο ιατρικό προσωπικό για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων ιατρικών περιστατικών καθώς επίσης να υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο μπουφέ με νερά, αναψυκτικά, χυμούς, σνακ και εδέσματα χωρίς κόστος για τους αθλητές.

Στους νικητές και φιναλίστ των κατηγοριών του πρωταθλήματος θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια.