Εγκαινιάζεται αύριο το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Εξαντλήθηκαν τα 31.000 εισιτήρια!

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Η αντίστροφη μέτρηση για τα αυριανά εγκαίνια (20.00) του γηπέδου της ΑΕΚ ξεκίνησε, με 31.000 εισιτήρια να εξαντλούνται χθες μέσα σε τρεις ώρες από την κυκλοφορία τους.  

Η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει απευθείας την εκδήλωση, ενώ η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως οι θύρες της «Αγια-Σοφιάς – ΟΠΑΠ Αρένα», που χθες εξασφάλισε την άδεια λειτουργίας για τη διεξαγωγή αγώνων, θα ανοίξουν από τις 17.00.

Η διοίκηση απέστειλε προσκλήσεις σε όλους τους προέδρους ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 1 να παρευρεθούν στα εγκαίνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι εάν λύσει ένα προσωπικό ζήτημα θα δώσει το «παρών», σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει άλλη διοικητική παρουσία από το «τριφύλλι».

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης δεν θα παραστεί, ενώ τον Αρη θα εκπροσωπήσει ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος. Από τον Ολυμπιακό δεν αναμένεται να υπάρξει εκπροσώπηση.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα βρεθεί και ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιώργος Βαρδινογιάννης. Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, έχει ενημερώσει τους επισήμους ότι μέχρι σήμερα πρέπει να ενημερώσουν για το αν θα παρευρεθούν ή όχι.