Στη Β΄Εθνική ο Αήττητος Σπάτων! Πανηγυρίζουν φίλαθλοι & κάτοικοι για τη μεγάλη κατάκτηση

Ηρόδοτος-Αήττητος Σπάτων 0-1

Νίκη ανόδου στην Β΄Εθνική Κατηγορία από την Αήττητο Σπάτων! Κέρδισε στην Αλικαρνασσό Ηρακλείου Κρήτης τον τοπικό Ηρόδοτο με 1-0 και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Football League. Πρόκειται για πρωτόγνωρη επιτυχία δεδομένου ότι ποτέ άλλοτε ομάδα της Ανατολικής Αττικής αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. 

Ήδη στην πόλη των Σπάτων οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων αλλά και όλων των κατοίκων βρίσκονται σε εξέλιξη με το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μάρκου να συγχαίρει δημόσια τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τη διοίκηση του Συλλόγου για το θεαματικό “φίνις” στους αγώνες ανόδου στη Β΄Εθνική Κατηγορία. 

Η νίκη του Αήττητου “κλείδωσε” στο 76΄λεπτό της αναμέτρησης με τέρμα που πέτυχε ο Κωστόπουλος. Η ομάδα των Σπάτων έδειξε αρετές  καλής τεχνικής κατάρτισης, είχε συνεκτικότητα σε όλες τις γραμμές της και το αποτέλεσμα επιβράβευσε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της.

Η αγωνιστική εμφάνιση του Αήττητου έπεισε και τον πλέον δύσπιστο ότι άξιζε την άνοδο στη Β΄Εθνική και μόνο συγκυριακή δεν ήταν η νκατάκτηση της πρώτης θέσης στους αγώνες μπαράζ του 2ου Ομίλου.

 

Τα αποτελέσματα των αγώνων μπαράζ της τελευταίας αγωνιστικής

Ηρόδοτος – Αήττητος Σπάτων 0-1

Εθνικός – Αστέρας Αμαλιάδας 0-1

Δεύτερος όμιλος

1. Αήττητος Σπάτων 11 (7-5)

2. Αστέρας Αμαλιάδας 9 (7-8)

*3. Εθνικός 6 (5-6)

4. Ηρόδοτος 4 (5-5)*

_________________________________________

*Αστέρας Αμαλιάδας και Ηρόδοτος έχουν παιχνίδι λιγότερο, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση διακόπηκε λόγω επεισοδίων στο ημίχρονο και η τύχη της αναμέτρησης θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα από την ΕΠΟ