Για τη Ρωσία, με αγάπη!

Κύπελλο Συνομοσπονδιών

Αφού τα έκανε “μαντάρα” με την Εσθονία, η εθνική παίζει τον υπέρ πάντων αγώνα απέναντι στο Βέλγιο με φόντο το Μουντιάλ της Ρωσίας!

 

<Το κρισιμότερο ματς της προκριματικής φάσης ετοιμάζεται να δώσει η Εθνική ποδοσφαίρου, η οποία υποδέχεται το Βέλγιο στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Όπως “έστρωσε” στο ματς με την Εσθονία, έτσι θα κοιμηθεί τώρα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που θέλει νίκη ή ισοπαλία για να μη βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Παιχνίδι και για την εθνική μπάσκετ και μάλιστα εξίσου κρίσιμο!

Δες Δωρεάν Προγνωστικά Ποδοσφαίρου!

Τα “ρέστα” της ετοιμάζεται να παίξει η εθνική ποδσφαίρου, αφού ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Βέλγιο στο “Γ. Καραϊσκάκης” το βράδυ της Κυριακής (21:45). Μετά το κακό αποτέλεσμα με την Εσθονία (0-0), η Ελλάδα καλείται να μη χάσει σιγουρα από το πανίσχυρο Βέλγιο των Αζάρ, Λουκάκου, Ντε Μπρόινε και λοιπών mega-star του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ακόμα και με ισοπαλία, τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι για την Ελλάδα πάντως, αφού θα πρέπει η Βοσνία να χάσει βαθμούς στο παιχνίδι με το Βέλγιο. 

Στο πρόγραμμα της ημέρας, υπάρχουν ακόμα 8 παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι, όμως αυτή η προκριματική φάση μας έχει δείξει πως εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει για κανέναν. 

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, όπου έχουμε back-to-back ντέρμπι για την Εθνική ομάδα. Το Σάββατο έπαιξε με τη Γαλλία, την Κυριακή πρέπει ν’ αντιμετωπίσει τη Σλοβενία (16:30). Ακόμα ένα μεγάλο ματς με έπαθλο όχι μόνο την πρόκριση, αλλά -πιθανότατα- και τις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου. Η εθνική ομάδα πρέπει ν’ αφήσει πίσω το ματς με τη Γαλλία και να συγκεντρωθεί στον μεγάλο πονοκέφαλο που ακούει στο όνομα “Γκόραν Ντράγκιτς”.

Εκτός του δικού μας ντέρμπι, κρίσιμο ματς έχει και στον β’ όμιλο, όπου η Λιθουανία καλείται να “ρεφάρει” την ήττα από τη Γεωργία, απέναντι στην ισχυρή Ιταλία (18:30). Νέα αποτυχία είναι απαγορευμένη στο στρατόπεδο των Λιθουανών και η ανάγκη νίκης είναι μεγάλη.