Τέσσερις νέοι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες. Οι δύο “δια της αποσπάσεως” από τον Γ. Σγουρό!

Βασίλης Γιαννακόπουλος και Αθανάσιος Βαθιώτης "δια της προσχωρήσεως" νέοι Αντιπεριφερειάρχες Αττικής.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη ορίστηκαν χθες, τέσσερις νέοι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες.

Ειδικότερα, η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Δουνδουλάκη αναλαμβάνει Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Κουρή, Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο περιφερειακός σύμβουλος, Βασίλης Γιαννακόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών και ο περιφερειακός σύμβουλος, Αθανάσιος Βαθιώτης, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας.

Οι δύο τελευταίοι, εξελέγησαν με την παράταξη του κ. Γιάννη Σγουρού, επίλεξαν να ανεξαρτητοποιηθούν και από χθες απολαμβάνουν τους “καρπούς” των μετακινήσεων τους προς την παράταξη της πλειοψηφίας την οποία, ως υποψήφιοι του Γιάννη Σγουρού, μάχονταν να καθυποτάξουν εκλογικά!

Ελένη Δουνδουλάκη

Με αφορμή τον ορισμό των νέων θεματικών Αντιπεριφερειαρχών ο κ. Πατούλης δήλωσε τα εξής:
«Στόχος μας είναι όλοι μαζί, ενωμένοι, να αναβαθμίσουμε την Αττική μας και να τη βάλουμε σε τροχιά ανάπτυξης. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα δουλέψουμε με στρατηγική, σύνθεση, ενότητα, προσήλωση στο καθήκον και όραμα. Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς, ο καθένας αναλαμβάνει συγκεκριμένες αρμοδιότητες και ευθύνες. Οφείλουμε να είμαστε επιτελικοί, γρήγοροι και αποφασιστικοί με στόχο την παραγωγή έργου προς όφελος των πολιτών.

Προς την κατεύθυνση αυτή ως μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, αξιοποιούμε τις γνώσεις και την εμπειρία του κάθε συνεργάτη μας ξεχωριστά. Εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα».

Μαρία Κουρή