Συνέβη κι αυτό στα Σπάτα & Αρτέμιδα… Με δικαστική απόφαση, “ομάδα καταναλωτών” μπλόκαρε” την αποστολή των λογαριασμών ύδρευσης! Τι αναφέρει η Δημοτική Αρχή

Με ανακοίνωση της, η Δημοτική Αρχή Σπάτων-Αρτέμιδος, αναδεικνύει τους λόγους στους οποίους οφείλεται η καθυστέρηση αποστολής λογαριασμών ύδρευσης στους κατοίκους του Δήμου και διαβεβαιώνει ότι ευθύς ως αρθεί η δικαστική απαγόρευση (!) που εκδόθηκε με αίτηση “ομάδας καταναλωτών”, οι λογαριασμοί θα ταχυδρομηθούν άμεσα.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Αναφορικά με τις φημολογίες που σχετίζονται με την αργοπορία αποστολής των λογαριασμών ύδρευσης, θα θέλαμε υπεύθυνα και ξεκάθαρα να σας ενημερώσουμε ότι:

  • 1ο Η καθυστέρηση αποστολής των λογαριασμών οφείλεται σε δικαστική απαγόρευση, που προκλήθηκε από παρεμβάσεις ομάδας καταναλωτών και η αποστολή θα γίνει με την έκδοση της δικαστικής απόφασης που εκκρεμεί.
  • 2ο Η έναρξη αποστολής των λογαριασμών θα γίνει τμηματικά και θα λαμβάνει υπ’ όψη της τις μετρήσεις των τετραμήνων που κανονικά γίνονται.
  • 3ο Οι τιμές χρέωσης σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις του Δ.Σ. θα είναι αισθητά μειωμένες .
  • 4ο Για τις χρεώσεις του 2014 θα ισχύσουν τα ειδικά μειωμένα τιμολόγια για τις εταιρείες και τις επιχειρήσεις που χαρακτηρίζονται υδροβόρες.”