Εκατό πενήντα παιδιά από το Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος υποδέχθηκαν στο 24ο χλμ της διαδρομής τους διερχόμενους Μαραθωνοδρόμους

Με πρωτοβουλία του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος και σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου, περισσότερα από εκατόν πενήντα παιδιά υποδέχθηκαν στο 24ο χλμ της διαδρομής τους μαραθωνοδρόμους του 32ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθηνών, ζώντας έτσι τη χαρά της συμμετοχής και εκπέμποντας το μήνυμα της συμφιλίωσης και της ειρήνης μεταξύ των λαών.

Τα παιδιά και οι γονείς μαζί με όλους τους διοργανωτές χειροκρότησαν θερμά και εμψύχωσαν τους μαραθωνοδρόμους που πέρασαν από το Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος δίνοντας τους κουράγιο και δύναμη να τερματίσουν τη διαδρομή των 42 χιλιομέτρων από τον Μαραθώνα έως το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Παράλληλα και στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Δημοτική Αρχή έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να συμμετάσχουν στους «Αγώνες προαγγέλων 500 μέτρων» που διοργάνωσαν με ιδιαίτερη επιμέλεια.

Τις απονομές των μεταλλίων έκαναν, ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Δημήτρης Μάρκου, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Γιαννάτος Σωτήρης, οι Αντιδήμαρχοι καθώς Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Την οργανωτική ευθύνη της εκδήλωσης είχε ο αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Μιχαηλίδης Νίκος.