Αύριο, Τετάρτη, η ορκωμοσία της νέας περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου

Αύριο, Τετάρτη 27 Αυγούστου, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης του Δήμου Άνω Λιοσίων, στις 19.00 γίνεται η ορκωμοσία της νέας περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου και των μελών του νέου περιφερειακού συμβουλίου, που προέκυψε από τις εκλογές του Μαΐου. (η συνέχεια παρακάτω)

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η κ. Ρ. Δούρου καθώς και πολλοί περιφερειακοί σύμβουλοι (οι περισσότεροι από την παράταξή της) θα δώσουν πολιτικό όρκο.

Στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο και ειδκότερα στην παράταξη της πλειοψηφίας συμμετέχει και η συμπολίτισά μας από το Γέρακα, κ. Καίτη Θεοχάρη. (φωτ.)

-Αναδείχθηκε πρώτη στην σειρά κατάταξης των εκλεγέντων με 6.356 σταυρούς και με διαφορά 488 σταυρών από τη δέυτερη θέση, σύμφωνα με το πρακτικό της 919 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.-

Υπενθυμίζεται ότι στην περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής η παράταξη του κ. Γιάννη Σγουρού ήρθε πρώτη σε ψήφους (53.527 έναντι 50.326 ψήφων της παράταξης της κ. Ρ. Δούρου) καταλαμβάνοντας δύο έδρες. (Παύλος Καμάρας και Δέσποινα Αφεντούλη)