Γιάννης Σγουρός: «Σε μία βδομάδα θα ανακοινώσω την απόφασή μου»

giannis_sgouros
giannis_sgouros

Εντός του Φεβρουαρίου, μάλλον την ερχόμενη βδομάδα θα ανακοινώσει ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιάνης Σγουρός, την απόφασή του για το εάν θα είναι εκ νέου υποψήφιος ή όχι για την Περιφέρεια Αττικής, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα μιλώντας το πρωί, στον ΣΚΑΪ.

«Μόλις ολοκληρωθεί ο απολογισμός της Περιφέρειας Αττικής και τον παρουσιάσουμε στους πολίτες, τότε θα ανακοινώσω την απόφασή μου για το εάν θα είμαι υποψήφιος» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σγουρός, ο οποίος και συνέχισε:

«Το αν θα είμαι υποψήφιος δεν θα το αποφασίσω εγώ ή τα Κόμματα, ούτως ή άλλως ποτέ δεν “κατέβηκα” υποψήφιος “υπό τη σημαία” κάποιου Κόμματος, αλλά οι πολίτες της Αττικής».

Άξιες αναφοράς δύο απαντήσεις του Περιφερειάρχη Αττικής, σε ισάριθμες ερωτήσεις, με την πρώτη, για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος και η δε δεύτερη, για το εάν δηλώνει “αντιμνημονιακός” με τον κ. Σγουρό να απαντά, κατά σειρά:

«Φυσικά και υπάρχει πιθανότητα να μην είμαι υποψήφιος…» και «εγώ είμαι αυτοδιοικητικός…».

Τέλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής «κάλεσε» όλους όσοι πρόκειται να είναι υποψήφιοι στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και παράλληλα είναι και Βουλευτές να παραιτηθούν από το δεύτερο αξίωμά τους, προκειμένου να «αποδείξουν πως πραγματικά νοιάζονται για την Αυτοδιοίκηση» όπως χαρακτηριστικά τόνισε, αποκλείοντας, ταυτόχρονα, το ενδεχόμενο να είναι ως Περιφερειάρχης και υποψήφιος Βουλευτής.