Την αξιολόγηση των αθλητικών εγκαταστάσεων ανάγγειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής Πέτρος Φιλίππου σε εκδήλωση της ΕΠΣΑΝΑ

Στην εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής για την κοπή της πίτας και την απονομή επάθλων στα σωματεία της αλλά και σε παράγοντες του τοπικού αθλητισμού και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου στο Μουσείο Οίνου στην Παλλήνη, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου. (στην φωτογραφία με παλιές δόξες του ποδοσφαίρου, Κώστα Νεστορίδη και Σπύρο Λιβαθηνό)

Στον χαιρετισμό του ο κ. Φιλίππου συνεχάρη την ΕΠΣΑΝΑ αλλά και τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών ομάδων για τις προσπάθειες που καταβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια για την ενίσχυση του τοπικού αθλητισμού ειδικά μέσω των ακαδημιών ποδοσφαίρου που αποτελούν φυτώρια για την ανάδειξη νέων αθλητών, προσπάθειες που στα χρόνια της κρίσης είναι ακόμα πιο δύσκολες λόγω των αντίξοων οικονομικών συνθηκών κυρίως από τη μείωση των επιχορηγήσεων.

Παράλληλα, ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους ότι η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τους δήμους συγκεντρώνει και καταγράφει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία αναφορικά με τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα βελτίωσης των υποδομών και των εγκαταστάσεων και ολοκλήρωσης των διαδικασιών αδειοδότησης τους για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των σωματείων.