Πρώτη προεκλογική εκδήλωση στην Παλλήνη, την Παρασκευή, 19 Απριλίου με κεντρική ομιλήτρια την υποψ. Δήμαρχο, Ειρήνη Κουνενάκη

Η πρόσοψη του Εκλογικού Κέντρου της Δημοτικής Παράταξης, "ΕΜΕΙΣ η Πόλη μας"

Η πρώτη επίσημη αυτοδιοικητική εκδήλωση στο Δήμο Παλλήνης μετά και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019, εκδηλώνεται αύριο, Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 από την Δημοτική Παράταξη «ΕΜΕΙΣ η Πόλη μας» με υποψήφια Δήμαρχο, την κ. Ειρήνη Κουνενάκη.

Η εκδήλωση αφορά το ξεκίνημα λειτουργίας του εκλογικού κέντρου της παράταξης στην δημοτική ενότητα Παλλήνης και σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαχέονται από στελέχη της, σε σχετικά σύντομα χρονικό διάστημα, θα ακολουθήσει και η λειτουργία του εκλογικού κέντρου στην δημοτική ενότητα Γέρακα.

Το Εκλογικό Κέντρο στην Παλλήνη βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 10 (περίπου 200 μ. από την συμβολή της με τη Λεωφόρο Μαραθώνος) με ώρα έναρξης της εκδήλωσης τις 20:00 και με κεντρική ομιλήτρια, την επικεφαλής της Παράταξης και υποψήφια Δήμαρχο Παλλήνης, Ειρήνη Κουνενάκη.

Η πρόσοψη του Εκλογικού Κέντρου της Δημοτικής Παράταξης, “ΕΜΕΙΣ η Πόλη μας”

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται όλοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού καθώς και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Από την οργανωτική επιτροπή της Παράταξης «ΕΜΕΙΣ η Πόλη μας» έχουν προσκληθεί να παραστούν δημότες και από τις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου Παλλήνης.