Παναγ. Μερτύρης εν όψει της επαναληπτικής εκλογής: “δώστε τέλος στην αλαζονεία του κ. Α. Ζούτσου”

Σε πανδημοτική εγρήγορση και κινητοποίηση καλεί τους Δημότες του Δήμου Παλλήνης με δημόσια πρόσκληση του, ο υποψήφιος Δήμαρχος, Παναγιώτης Μερτύρης εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής, 2 Ιουνίου με τον συνδιεκδικητή της δημαρχίας, κ. Α.Ζούτσο.

Ο κ. Π. Μερτύρης, ζητάει από τους συμπολίτες του, να μπει τέλος στο ξεπερασμένο μοντέλο διοίκησης του κ. Α. Ζούτσου, τονίζοντας, μεταξύ, άλλων, ότι “η μάχη δεν κρίθηκε οριστικά, έστω και αν τα ποσοστά του κ. Ζούτσου δείχνουν ισχυροποιημένα.”

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δημόσιας πρόσκλησης του κ. Π. Μερτύρη

“Συνδημότες μου,
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλα τα στελέχη της Παράταξης μας, που με ανιδιοτέλεια, ενθουσιασμό και εξαιρετική Αυτοδιοικητική ωριμότητα, έδωσαν μαζί μου, έναν ωραίο και δημιουργικό αγώνα, με βαθιά πίστη πως μπορούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα στην γειτονιά μας, στην πόλη μας, στον Δήμο μας συνολικά.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τόλμη και παρρησία μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε, πιστοί στις κοινές Αρχές και Ιδανικά.

Στον Αγώνα που δώσαμε μέχρι σήμερα μεταφέραμε μόνο Αλήθειες. Όμως απέναντι μας, είχαμε να αντιμετωπίσουμε τους «άριστους» προπαγανδιστές της δημαρχιακής ομάδας και τον πακτωλό των σπάταλων ενεργειών της, στην τελευταία προεκλογική περίοδο, που αποπροσανατόλισαν μερίδα λαού.

Πιστέψτε με, τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στο Δήμο μας, είναι πολλά και σοβαρά.

Δώσαμε έναν καθαρό αγώνα, απέναντι σε ένα σύστημα διαπλοκών που αποπροσανατόλισαν τον κόσμο, από τα σοβαρά ζητήματα. Παρ, όλα αυτά διατηρήσαμε τις δυνάμεις μας ισχυρές και ανανεωμένες, ώστε η παρουσία μας στο Δημοτικό συμβούλιο στην επόμενη περίοδο να μεταφέρει την αύρα και το περιεχόμενο μιας σύγχρονης και νεανικής αυτοδιοικητικής ομάδας, που ξέρει, θέλει και μπορεί να διεκδικεί για το κοινό συμφέρον.

Συνδημότες μου, η μάχη δεν κρίθηκε οριστικά, έστω και αν τα ποσοστά του κ. Ζούτσου δείχνουν ισχυροποιημένα.

Πέρα από τους παραπλανημένους ψηφοφόρους, υπάρχει μια ισχυρή πλειοψηφία λαού της τάξης του 53%, που μπορεί να αποδείξει την ερχόμενη Κυριακή (2 Ιουνίου), πως θεωρεί ότι

ο κ. Ζούτσος έχει ολοκληρώσει τον Κύκλο του.

Στις 2 Ιουνίου θα δώσουμε το παρόν μας, με αξιοπρέπεια αλλά και την πίστη πως οι δημότες, αφού επέλεξαν τους συμβούλους της αρεσκείας τους, θα απαντήσουν θετικά υπέρ του προσώπου, που ξέρει να διαχειρίζεται και να σέβεται τους κανόνες της δημοκρατικής λειτουργίας.

Με αφορμή το κομβικό σημείο της ερχόμενης Κυριακής, ήρθε η ώρα να βγουν μπροστά όσοι αποκαλούν αλαζόνα τον κ. Ζούτσο και κατεστημένο την διοίκησή του. Τους δίδεται μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουν με ποιον είναι!

Καλώ λοιπόν όλους τους συμπολίτες μου σε μια Πανδημοτική εγρήγορση και κινητοποίηση, για να πούμε τέρμα στο ξεπερασμένο μοντέλο διοίκησης και τις αλαζονικές διαθέσεις, που ήδη από τις δηλώσεις της πρώτης βραδιάς δεν μπορούσαν να αποκρύψουν.”

Με σεβασμό στην τελική σας κρίση,
Παναγιώτης Μερτύρης