Κίνημα Αλλαγής: για πρώτη φορά χωρίς έδρα στην Ανατολική Αττική!

Για πρώτη φορά στην ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ που είναι και η πολιτική “μήτρα” του Κινήματος Αλλαγής, δεν εκλέχθηκε βουλευτής στην περιφερειακή ενότητα της Ανατολικής Αττικής!

Η αναπάντεχη αυτή εξέλιξη αν και οφείλεται στον εκλογικό νόμο δεδομένου ότι το Κίνημα Αλλαγής παρουσιάζει μικρή ποσοστιαία άνοδο σε σχέση με τις εκλογές του 2015 κατά τις οποίες προέκυψε μία έδρα, στερεί την αντιπροσώπευση του εκλογικού σώματος του κόμματος σε μία περίοδο που το Κίνημα Αλλαγής εντείνει τις προσπάθειες επαναπροσέγγισης των παλαιών ψηφοφόρων του.

Πάντως, σε περίπτωση που το Κίνημα Αλλαγής σε κεντρικό επίπεδο θελήσει να διερευνήσει τα αίτια της μη εξασφάλισης έδρας στην Ανατολική Αττική θα πρέπει στις αναζητήσεις της να συμπεριλάβει και μια ακόμη παράμετρο, την οποία, ήδη, πολλά τοπικά στελέχη του κόμματος δείχνουν να υιοθετούν.

Η απουσία ουσιαστικής ανανέωσης του συνδυασμού.

Για μια ακόμη φορά το ψηφοδέλτιο εξέπεμψε παρωχημένη “πολιτική αύρα”, έλλειψαν οι νέοι άνθρωποι που θα έδιναν μια άλλη προοπτική στους στόχους του κόμματος και διατηρήθηκαν στελέχη τα οποία ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψήφιων βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής