“Ο Μαγεμένος Αυλός” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης στο κηποθέατρο Παπάγου στην Πετρούπολη 3 & 4 Ιουλίο με πρωταγωνιστή τον Τάσο Παλαντζίδη

Με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό (συμπολίτης μας) Τάσο Παλαντζίδη, το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης θα παρουσιάσει στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου, την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, (21:15) το αριστούργημα του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ «Ο Μαγεμένος Αυλός» με κοστούμια εποχής και την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 στο Μικρό Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη (ώρα:21:15)

Κεντρικό θέμα του διαχρονικού έργου, η δύναμη της αγάπης, της αλήθειας, και η αναζήτηση των μεγάλων ιδανικών.

Η βασίλισσα της Νύχτας σώζει τον άρχοντα της Αλήθειας, Ταμίνο, από ένα τεράστιο τέρας και, ως αντάλλαγμα, ο Ταμίνο υπόσχεται να σώσει την κόρη της Παμίνα, την οποία έχει απαγάγει ο βασιλιάς του Φωτός, Ζαράστρο. Ο Ταμίνο, σ’ αυτό το ταξίδι, έχει ως ακόλουθό του τον Παπαγκένο (Τάσος Παλαντζίδης), τον προμηθευτή πουλιών της βασίλισσας της Νύχτας. Ταυτόχρονα, ο Μονόστατος, ο υπασπιστής του βασιλιά του Φωτός, πολιορκεί ερωτικά την Παμίνα, η οποία τον απεχθάνεται. Ο Ταμίνο ερωτεύεται την Παμίνα και ο Παπαγκένο το φέρνει η μοίρα να γνωρίσει την Παπαγκένα του. Έτσι, καταστρώνουν σχέδιο απόδρασης αλλά ο βασιλιάς του Φωτός θα τους συλλάβει και θα τους βάλει σε δοκιμασίες για να αποδείξουν την αγάπη τους.

Οι συντελεστές της παράστασης:

Τάσος Παλαντζίδης, Ιωάννα Δελάκου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Κατερίνα Μηλιώτη, Παναγιώτης Τσίτσας, Αντώνης Καλογήρου, Δημοσθένης Χριστόπουλος.

Διασκευή – Σκηνοθεσία: Θανάσης Θεολόγης, Μουσική: Γιούρι Στούπελ, Χορογραφίες: Τάνια Μιλτένοβα, Σκηνικά: Νίκος Αυγερινός, Κοστούμια: Evi Lee, Φωτισμοί: Θανάσης Ροδίτης

Γενική είσοδος: 10 €