15 & 16 Φεβρουαρίου, στο Πολιτιστικό του Γέρακα, το 4ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Επικούρειας Φιλοσοφίας

Για τέταρτο κατά σειρά χρόνο διεξάγεται στο Γέρακα το Πανελλήνιο Συμπόσιο Επικούρειας Φιλοσοφίας υπό την οργανωτική ευθύνη των Φίλων Επικούρειας Φιλοσοφίας και του Δήμου Παλλήνης. 

Το Συμπόσιο διοργανώνεται προς τιμήν του Αθηναίου φιλοσόφου Επίκουρου και γίνεται στον τόπο καταγωγής του Αθηναίου φιλοσόφου Επίκουρου, τον αρχαίο Δήμο Γαργηττού, που σήμερα ταυτίζεται με τμήμα του Δήμου Παλλήνης.

Στο Συμπόσιο αναδεικνύεται το ανθρωπιστικό και ψυχοθεραπευτικό μήνυμα του Επίκουρου, που εκφράζει με τον απλούστερο αλλά και αρτιότερο τρόπο τη διαχρονική θεωρητική και πρακτική μέθοδο προσέγγισης μιας ευτυχισμένης ζωής, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς.

Αξιόλογες ομιλίες και καλλιτεχνικές παρουσιάσεις αναμένεται να προσελκύσουν και φέτος στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου εκατοντάδες φίλων της Επικούρειας Φιλοσοφίας απ’ όλη την Ελλάδα, οι οποίοι τιμούν τον μεγάλο διαφωτιστή και ανθρωπιστή φιλόσοφο Επίκουρο και ταυτόχρονα, βασιζόμενοι στην φιλοσοφία του, προβάλλουν μια διαχρονική πρόταση πνευματικής θωράκισης απέναντι στα σημερινά κοινωνικά, οικονομικά και ηθικά αδιέξοδα.

Το Συμπόσιο Επικούρειας Φιλοσοφίας θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα του Δήμου Παλλήνης, Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014: 17:00 – 21:00
Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014: 10:00 – 14:00

_________________________

Δείτε το πρόγραμμα: www.epicuros.gr 
Επικοινωνία: Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα Δήμου Παλλήνης, Κλειτάρχου & Αριστείδου, τηλ. 210-6619337