Διεξάγονται το απόγευμα στο 3ο Γυμνάσιο Γέρακα εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Παλλήνης

Διεξάγεται, σήμερα, Πέμπτη 26 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Γέρακα στο διάστημα 18.00 ως και 22.00, η εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Παλλήνης.

Οι εκλογές γίνονται στο πλαίσιο της τακτικής γενικής συνέλευσης του συλλογικού φορέα που ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου και διεκόπη αργά το μεσημέρι για σήμερα το απόγευμα με αιτιολογικό την «τήρηση του διημέρου» ως προς την έγγραφη κατάθεση των υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ.

Στις εργασίες της συνέλευσης της Κυριακής έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και ακολούθησε συζήτηση για σειρά θεμάτων σχετικών με τη λειτουργία της Ένωσης και … παρεμπιπτόντως, των Σχολείων στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου Παλλήνης.

Στις σημερινές εκλογές εκτός του Δ.Σ. θα εκλεγούν αντιπρόσωποι της Ένωσης Συλλόγων Γονέων στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Παλλήνης, στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής καθώς και τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής.