Τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου τα 52 Σχολεία του Δήμου Παλλήνης ανοίγουν πόρτες και ανακτούν τη ζωντάνια τους!

 Έναρξη σχολικής περιόδου τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 και τα Σχολεία είναι -το ελπίζουμε- έτοιμα να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς μετά την ανάπαυλα της θερινής περιόδου. Η πρώτη ημέρα λειτουργίας των Σχολείων περιέχει καλωσορίσματα και εναγκαλισμούς αλληλοανταμώματος καθώς και τον καθιερωμένο αγιασμό στην τελετή του οποίου, είθισται να παρευρίσκονται και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης συμβολίζοντας την σύνδεση της τοπικής κοινωνίας με τη σχολική κοινότητα

Ευχόμαστε να είναι φειδωλοί στη χρήση του μικροφώνου και εγκρατείς στις υποσχέσεις! Παρεμπιπτόντως, η πρώτη ημέρα λειτουργίας είναι και για πολλούς διευθυντές Σχολείων η πρώτη ημέρα άσκησης των καθηκόντων τους, δεδομένου ότι η τοποθέτηση τους έγινε τον προπερασμένο μήνα μέσω αξιολογικής -αποδεκτής από την πλειοψηφία των εκπαιδευτικών- διαδικασίας.

Καλή επιτυχία σε όλους και με την ευχή στις προτεραιότητές τους να περιέχεται η διαρκής προσπάθεια για περισσότερο ανοιχτό προς την κοινωνία Σχολείο.

Σε ότι αφορά το Δήμο Παλλήνης: οι αγιασμοί στα 52 Σχολεία και των δύο βαθμίδων θα αρχίσουν από τις 8:15 και αναμένεται να ολοκληρωθούν κατά τις 11:00 π.μ. υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα επαναληφθούν φαινόμενα καθυστερήσεων που είχαν σημειωθεί πέρυσι εξ αιτίας της καθυστερημένης προσέλευσης εκπροσώπων του Δήμου Παλλήνης.

Καλή χρονιά σε όλους!

Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με την ώρα έναρξης Αγιασμού στο κάθε Σχολείο χωριστά

 

                                                                            Σχολεία Δήμου Παλλήνης