Υποστηρίζουμε τη δημιουργία Δομής Πρωτοβάθμιας Υγείας στο Δήμο Παλλήνης με την υπογραφή μας στο διαδικτυακό ψήφισμα

Ανεβάζει “ταχύτητα” η Δημοτική Παράταξη του Δήμου Παλλήνης, “ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας” αναφορικά με τη δημιουργία στην Παλλήνη Δομής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με στόχο να κινητοποιήσει και υποκινήσει την τοπική Δημοτική Αρχή καθώς και τους εμπλεκόμενους φορείς της κεντρικής διοίκησης προκειμένου να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ενεργήσουν άμεσα.

Ειδικότερα:

Η Δημοτική Παράταξη, προώθησε διαδικτυακό ψήφισμα μέσω της γνωστής πλατφόρμας avaaz και απευθυνόμενη στους πολίτες κάθε ηλικίας ζητάει την υποστήριξη τους, συνυπογράφοντας το αίτημα δημιουργίας Πρωτοβάθμιας Δομής Υγείας στο Δήμο Παλλήνης.

Η Δημοτική Παράταξη, “ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας”, προτρέπει τους πολίτες και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Παλλήνης εκτός της ηλεκτρονικής υπογραφής τους στο Ψήφισμα, να ενημερώσουν και το ευρύτερο περιβάλλον τους, προκειμένου το μήνυμα για τη δημιουργία της Δομής Υγείας να υιοθετηθεί από όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό υποστηρικτών.

Το διαδικτυακό Ψήφισμα μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

ή να το εμφανίσετε στην ηλεκτρονική οθόνη σας ακολουθώντας το εξής link:

https://secure.avaaz.org/el/community_petitions/ypoyrgeio_ygeias_dimos_pallinis_amesi_dimioyrgia_protovathmias_domis_ygeias_ston_dimo_pallinis

Στην συνέχεια, συμπληρώνετε τη φόρμα που εμφανίζετε στην οθόνη σας προκειμένου να πιστοποιηθεί η εγκυρότητα της συμμετοχής σας.