Ύποπτος δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του, ο 32χρονος πιλότος

glyka_nera_thyma_20xroni_11_maiou_21

Υπό την «ιδιότητα» του υπόπτου εξετάζεται πλέον, σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, η κατάθεση του οποίου συνεχίζεται για τουλάχιστον πέντε ώρες στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι με ελικόπτερο της αστυνομίας από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ, ενώ σε ενημέρωσή της η αστυνομία επιβεβαίωνε την ύπαρξη νέων στοιχείων , γύρω από την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος, όπως υπογραμμίστηκε, που κλιμάκιό της μετέβη στην Αλόννησο, προκειμένου να μεταφέρει τον πιλότο στην Αθήνα, «όντας ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης».

Όπως τονίστηκε, «τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν» και η μεταφορά θα μπορούσε να είχε γίνει από χθες, ωστόσο, όπως αναφέρθηκε, η αστυνομία σεβάστηκε την επιθυμία του 32χρονου να παραστεί στο μνημόσυνο για την εκλιπούσα.

Τα τρία νέα ευρήματα που πυροδότησαν ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση ήταν:

Το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στο χέρι της η Κάρολαιν, το οποίο φέρεται να έχει καταγράψει παλμούς, την ώρα που η μαρτυρία του συζύγου της θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη.

Η αφαίρεση των καρτών μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού, από την οποία προέκυπτε απόκλιση συγκριτικά με όσα είχε καταθέσει ο 32χρονος, ο οποίος έχει παραθέσει συγκεκριμένη ώρα φυγής των δραστών και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα SIM. Όμως, οι ώρες αυτές φαίνεται ότι διαψεύδονταν τα εργαστηριακά δεδομένα.

Η «ύποπτη» δραστηριότητα που κατεγράφη στο κινητό του την ώρα του περιστατικού, στο οποίο, ωστόσο, ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.

Κατά πληροφορίες, για την υπόθεση έχει κληθεί να καταθέσει ακόμη ένα άτομο του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Στα στελέχη της Ασφάλειας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχε εκφραστεί τα τελευταία 24ωρα αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης.