Θερινό σινεμά στη Ραφήνα από την Τετάρτη, 17 Ιουνίου με πρωτοβουλία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

Από την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 και ώρα 21:00 με 23:00 ξεκινάει το πρόγραμμα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Ραφήνας Πικερμίου «Πάμε Θερινό Σινεμά» στον κινηματογράφο «ΑΕΛΛΩ».

Ειδικότερα:

Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή θα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ είσοδος στο θερινό κινηματογράφο «ΑΕΛΛΩ» στους Δημότες και μόνιμους κατοίκους Ραφήνας Πικερμίου για την παρακολούθηση επιλεγμένων ταινιών Α’ προβολής, παραστάσεων και παιδικών παραστάσεων.

Με δεδομένη την τήρηση όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας, όπως η τήρηση των αποστάσεων, η δυναμικότητα της αίθουσας ανέρχεται πλέον αυστηρά στους 200 θεατές. Από 120 που ήταν η αρχική πρόβλεψη.

Κάθε Δημότης ή μόνιμος κάτοικος θα έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης δύο (2) δωρεάν προβολών ή παραστάσεων σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ώστε να μπορεί να καλυφθεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός συμπολιτών μας.

Το πρόγραμμα των ταινιών για τις 3 πρώτες εβδομάδες (ώρες 21:00 με 23:00) είναι:

Τετάρτη 17 Ιουνίου – ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ

Παρασκευή 19 Ιουνίου – ΕΥΤΥΧΙΑ

Τετάρτη 24 Ιουνίου – ΚΑΤΗΓΟΡΩ…!

Παρασκευή 26 Ιουνίου – ΤΖΟΤΖΟ

Τετάρτη 1 Ιουλίου – ΠΙΝΟΚΙΟ

Παρασκευή 3 Ιουλίου – 1917

Τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά οι κρατήσεις θέσεων

Για τη διασφάλιση και την τήρηση της προτεραιότητας στις κρατήσεις των θέσεων των δικαιούχων του προγράμματος οι Δημότες και μόνιμοι κάτοικοι Ραφήνας Πικερμίου μπορούν να καλούν:

Στα τηλέφωνα του ΔΟΠΑΠ : 2294026073.
ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dopapcinema@gmail.com.

Για τους Δημότες Ραφήνας Πικερμίου, δεν απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών παρά μόνο το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας κατά την είσοδο στον κινηματογράφο.

Για τους μόνιμους κατοίκους απαιτείται απλώς η πιστοποίηση της μόνιμης κατοικίας (Ε1) είτε στο ΔΟΠΑΠ κατά την κράτηση, είτε ηλεκτρονικά.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Ραφήνας Πικερμίου σε συνεργασία με τον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ θα δημοσιοποιεί ανά 15νθήμερο το πρόγραμμα των παραστάσεων για την ενημέρωση των δικαιούχων.