“Απούσα” η Δημοτική Αρχή Παιανίας από το Συνέδριο της ΚΕΔΕ. Παρών, ο κ. Ισίδ. Μάδης με δική του πρωτοβουλία

Αίσθηση προκάλεσε η μη εκπροσώπηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Παιανίας στο Ειδικό Θεματικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στο Βόλο,

με κεντρικό θέμα συζήτησης, “Αλλαγή του Καλλικράτη – Νέο Μοντέλο Οργάνωσης και Διοίκησης του Κράτους»,

το διήμερο 17 και 18 Οκτωβρίου 2016, δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Δήμων Ανατολικής Αττικής αντιπροσωπεύθηκε είτε από Δημάρχους, είτε από εξουσιοδοτημένους Αντιδημάρχους ή Δημοτικούς Συμβούλους.

Η απουσία της Δημοτικής Αρχής σε ένα ιδιαίτερης σημασίας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση Συνέδριο, αμβλύνθηκε ως ένα βαθμό από την παρουσία του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παιανίας, κ. Ισίδωρου Μάδη, ο οποίος, με την ιδιότητα του εκλεγμένου από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παιανίας ως εκπροσώπου στην ΚΕΔΕ και με προσωπική του πρωτοβουλία –δεδομένου ότι δεν υπήρξε σχετική εισήγηση στο Δ.Σ. συμμετείχε προσκηνιακά και παρασκηνιακά, στις διήμερες εργασίες του ειδικού θεματικού Συνεδρίου.

Αναφερόμενος ο κ. Ισίδωρος Μάδης (στη φωτογραφία με τον Βουλευτή Ν.Δ. Αττικής Μάκη Βορίδη σε ανάπαυλα των εργασιών του Συνεδρίου)) 

στην συνειδητή απόφαση της Δημοτικής Αρχής να μην εκπροσωπηθεί στο Ειδικό Θεματικό Συνέδριο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δήλωσε στον συντάκτη του ‘Ν” που παρακολούθησε τις διήμερες εργασίες της ΚΕΔΕ:

η συμπεριφορά της,  μας οδηγεί πλέον στην εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων περί αυτοδιοικητικής ανωριμότητας, πολιτικής ανεπάρκειας και μη κατανόησης και αντίληψης του θεσμικού ρόλου που της εμπιστεύτηκαν οι πολίτες… Κρίμα!”

  • Τις εργασίες του Συνεδρίου παρακολούθησε και ο πρώην Δήμαρχος Γλυκών Νερών, κ. Λάμπρος Κασαγιάννης.