Συνεδριάζει, αύριο, Πέμπτη, το Κοινοτικό Συμβούλιο Παλλήνης με οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη

Συνεδριάζει την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 17:00 με διαδικασία «περιφοράς» (από τηλεφώνου) και όχι μέσω τηλεδιάσκεψης -η επιλογή της οποίας θα διασφάλιζε την στοιχειώδη δημοσιότητα στην τοπική κοινωνία της πόλης- το Κοινοτικό Συμβούλιο Παλλήνης με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη.  

Υπενθυμίζεται,  οι αποφάσεις του Συμβουλίου είναι γνωμοδοτικές (μη δεσμευτικές) και λαμβάνονται με βάση την αρχή της απλής πλειοψηφίας την οποία,  η προσκείμενη στη Δημοτική Αρχή του κ. Α. Ζούτσου παράταξη της πλειοψηφίας και σε συνέχεια της απροσδόκητης αυτονόμησης του κ. Νίκου Δέδε από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης,  την έχει εξασφαλισμένη.

Τα θέματα για τα οποία καλούνται οι κοινοτικοί σύμβουλοι να γνωμοδοτήσουν από τηλεφώνου (!) είναι:

Θέμα 1ον : Λήψη απόφασης και εισήγηση στην Τεχνική Υπηρεσία για τοποθέτηση «ματιών γάτας» επί των οδών Βυζαντίου και Σαλαμίνος στην Κοινότητα Παλλήνης.

Θέμα 2ον : Λήψη απόφασης και εισήγηση στην Τεχνική Υπηρεσία για μελέτη και υλοποίηση τεχνικού έργου, λόγω πλημμύρας, στην οδό Αιγαίου αρ. 11 στην Κοινότητα Παλλήνης, έτσι ώστε να υπάρχει πρόσβαση στην οικία του ιδιοκτήτη.

Θέμα 3ον : Λήψη απόφασης και εισήγηση στην Τεχνική Υπηρεσία για μετατροπή της οδού Τήνου ως «ανόδου» από τη Λεωφόρο Μαραθώνος προς την οδό Ελαιώνων στην Κοινότητα Παλλήνης.

Θέμα  4ον : Λήψη απόφασης και αποστολή της στην Περιφέρεια Αττικής για αποκατάσταση συρματοπλεγμάτων στο ρέμα που διασχίζει τον Άγιο Νικόλαο, στην Κοινότητα Παλλήνης.

Θέμα 5ον : Λήψη απόφασης και εισήγηση στην Τεχνική Υπηρεσία για τοποθέτηση κολωνακίων επί της οδού Σαλαμίνος στην Κοινότητα Παλλήνης, λόγω ανεξέλεγκτου παρκαρίσματος οχημάτων.

Θέμα  6ον : Λήψη απόφασης και εισήγηση στην Τεχνική Υπηρεσία για τοποθέτηση κολωνακίων επί της οδού Εφέδρων Αξιωματικών στην Κάντζα της Κοινότητας Παλλήνης, λόγω ανεξέλεγκτου παρκαρίσματος οχημάτων μέσα στα παρτέρια.

Θέμα 7ον : Λήψη απόφασης και εισήγηση στην Υπηρεσία Πρασίνου για κλάδεμα ευκαλύπτου επί της οδού Έντισον στην Κοινότητα Παλλήνης, έναντι του 7ου Δημοτικού Σχολείου.

Θέμα  8ον: Λήψη απόφασης και εισήγηση στην Υπηρεσία Πρασίνου για κλάδεμα δένδρων επί της οδού Κανάρη αρ. 13 στην Κοινότητα Παλλήνης, λόγω προβλήματος οδήγησης μεγάλων τροχοφόρων.