Στο Δημοτικό Συμβούλιο το ζήτημα των διακοπών ηλεκτροδότησης στην Σαρωνίδα

Με πρωτοβουλία του επικεφαλής της παράταξης «Σαρωνικός Αύριο» Γιώργου Σωφρόνη, κατατέθηκε τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 αίτημα προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συμπεριλάβει στα θέματα του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου ψήφισμα προς την ΔΕΔΔΗΕ για την επίλυση των συνεχόμενων διακοπών ηλεκτροδότησης στην Κοινότητα Σαρωνίδας.

Ακολουθεί το αίτημα που συνυπογράφουν οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κα. Δήμητρα Ράπτη

Παρακαλούμε όπως συμπεριλάβετε στα θέματα του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου ψήφισμα προς την ΔΕΔΔΗΕ για το τεράστιο πρόβλημα των συνεχόμενων διακοπών ηλεκτροδότησης στην Κοινότητα Σαρωνίδας.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οξύνεται επικίνδυνα το πρόβλημα με τις διακοπές ρεύματος στη Σαρωνίδα, αφού επαναλαμβάνονται σχεδόν καθημερινά και για πολλές ώρες.
Τα προβλήματα που δημιουργεί η κατάσταση αυτή είναι εύλογα και σοβαρά, όπως και η ταλαιπωρία των συμπολιτών μας και των επαγγελματιών, ιδιαίτερα εκείνων που εργάζονται με τηλεργασία, που είναι καθημερινή και μεγάλη.

Πολύ ειδικότερα την περίοδο του lockdown το πρόβλημα αποκτά πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού σε συνθήκες εγκλεισμού οι συνδημότες μας αναγκάζονται να μένουν χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό λόγω μη λειτουργίας των ηλεκτρικών αντλιών, χωρίς δηλαδή τα στοιχειώδη, τα αναγκαία και τα απαραίτητα για να ανταπεξέλθουν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Νιώθουμε επιβεβλημένη την υποχρέωση να μεταφέρουμε το πρόβλημα των συνδημοτών μας εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου όλες οι παρατάξεις να συνυπογράψουμε ένα ψήφισμα προς τη ΔΕΔΔΗΕ.

Στο κείμενο του ψηφίσματος προτείνουμε να συμπεριληφθούν όλες οι απαραίτητες πρωτοβουλίες που πρέπει άμεσα και αποτελεσματικά να αναληφθούν, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα με τρόπο οριστικό και σε χρόνο σύντομο.

Από την πλευρά μας θα συμβάλουμε με κάθε δυνατό τρόπο για να δρομολογήσουμε τη λύση του σοβαρού αυτού ζητήματος.

Ο επικεφαλής Οι δημοτικοί και κοινοτικοί
της Μείζονος Αντιπολίτευσης σύμβουλοι Σαρωνίδας

Γεώργιος Β. Σωφρόνης
Γκούμα-Παπασταμέλου Αικατερίνη
Καρούμπαλη-Καραμάνη Ακριβή
Νικολοπούλου Φανή
Γαλάνης Νικόλαος
Χατζηκωνσταντίνου-Δημητρίου Ζωή