Στην διάθεση του Δήμου Παιανίας απορριμματοφόρο για βιοαπόβλητα

Ένα απορριμματοφόρο σύγχρονης τεχνολογίας και καφέ κάδους συλλογής βιοαποβλήτων παρέλαβε ο Δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος Παιανίας μπαίνει στη νέα εποχή της ανακύκλωσης καλύπτοντας κάθε πηγή παραγωγής απορριμμάτων.

Η παράδοση έγινε στην πλατεία της Παιανίας όπου και πραγματοποιήθηκε επίδειξη λειτουργίας του απορριμματοφόρου σε εργαζομένους της Διεύθυνσης Καθαριότητας. Το απορριμματοφόρο έχει την δυνατότητα να πλένει τους κάδους αμέσως μετά το άδειασμα ενώ φέρει και πιεστικό ώστε οι υπάλληλοι να καθαρίζουν και το οδόστρωμα όταν κρίνεται απαραίτητο.

Δήλωση Γ. Πατούλη

«Σήμερα είμαστε εδώ στην Παιανία με έναν εκλεκτό αυτοδιοικητικό, τον Ισίδωρο Μάδη, για να δημιουργήσουμε και σε αυτό το σημείο της Αττικής την δυνατότητα ανακύκλωσης των βιοαποβλήτων. Το σύγχρονο απορριμματοφόρο και οι καφέ κάδοι πλέον τίθενται στην δική του αρμοδιότητα.

Είμαστε σίγουροι πως μέσα από την δική του προσπάθεια και των κατοίκων της Παιανίας, θα συμβάλλει ώστε να κάνουμε την πράσινη περιφέρεια. Μια περιφέρεια που έθαβε τα σκουπίδια κατά 90% και εμείς φιλοδοξούμε να γίνει η πρώτη περιφέρεια σε όλη τη χώρα» σημείωσε ο Γιώργος Πατούλης δηλώνοντας την βεβαιότητα του πως το απορριμματοφόρο και οι κάδοι πάνε σε καλά χέρια.

Δήλωση του Ισίδωρου Μάδη

«Θέλω να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη καθώς και τους αντιπεριφερειάρχες Ανατολικού Τομέα Θανάση Αυγερινό και Περιβάλλοντος Βασίλη Κόκκαλη για την σημερινή τους παρουσία στην Παιανία και βεβαίως για την παράδοση ενός οχήματος προκειμένου να γίνουμε επιτέλους ένας πράσινος δήμος συμβάλλοντας έτσι στον περιφερειακό σχεδιασμό και στο όραμα του περιφερειάρχη προκειμένου να έχουμε μια πράσινη περιφέρεια.

Παράλληλα εκτιμώ πως θα ανακτήσουμε και το χαμένο έδαφος που στο παρελθόν μας είχε καταστήσει έναν καλό δήμο σε ότι αφορά την ανακύκλωση.

Το βάζουμε ως στόχο που θα πετύχουμε μέσα από τη συνεργασία με τον Γιώργο Πατούλη και το γεγονός ότι πάντοτε στέκεται στα προβλήματα τα οποία αναδεικνύουμε.

Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε και πρωταγωνιστές. Να ευχηθώ και μελλοντικά μέσα από τέτοιες δράσεις να πάμε την περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Παιανίας ακόμα πιο ψηλά» σημείωσε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης.

Στην τελετή παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Ζωή Αγγελοπούλου, Σταύρος Θανάσης και Γιώργος Δάβαρης, η γ.γ. του Δήμου Παιανίας Φωτεινή Τολούδη, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικού Τομέα Θανάσης Αυγερινός και ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Βασίλης Κόκκαλης.

https://www.facebook.com/GlikaNeraPaiania/videos/900132370475371/?v=900132370475371