Σε 4 Δήμους της Ανατ. Αττικής θα μείνουν και αύριο, Τετάρτη, κλειστά τα Σχολεία. Σε Παλλήνη, Σπάτα/Αρτέμιδα θα ανοίξουν στις 10:00 π.μ.

Κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία τεσσάρων Δήμων της Ανατολικής Αττικής και αύριο, Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019 σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβαν οι Δημοτικές Αρχές τους.

Σε ό,τι αφορά τους Δήμους Παλλήνης και Σπάτων-Αρτέμιδος, προς διευκόλυνση μαθητών και γονέων τα Σχολεία θα ξεκινήσουν να λειτουργούν στις 10:00 π.μ. και στα Σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Πικερμίου στις 9:30 π.μ.

Αναλυτικά:

1. Δήμος Μαραθώνα: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν έχουμε ενημέρωση για Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς
2. Δήμος Διονύσου: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν έχουμε ενημέρωση για Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς
3. Δήμος Ωρωπού: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Ιδιωτικοί και Δημόσιοι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί
4. Δήμος Αχαρνών: Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Δεν έχουμε ενημέρωση για παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς
5. Δήμος Ραφήνας- Πικερμίου – Στη Δ.Κ.Πικερμίου – Έναρξη μαθημάτων στις 9:30 π.μ. ενώ στη Δ.Κ. Ραφήνας τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο Δήμο Παλλήνης, την ίδια ώρα (10:00 π.μ.) θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στις τρεις δημοτικές ενότητες.