Σε εξέλιξη οι εργασίες για την τοποθέτηση της γέφυρας Bailey στην Καλλιτεχνούπολη Πικερμίου

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στην Καλλιτεχνούπολη για την εγκατάσταση μεταλλικής γέφυρας τύπου Bailey, με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση της οδικής σύνδεσης στο σημείο όπου ο δρόμος είχε υποστεί εκτεταμένες ζημιές.  

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα απαιτητική τεχνική παρέμβαση, η οποία πραγματοποιείται σε δύσκολο ανάγλυφο και με περιορισμένο χώρο ελιγμών για τα βαρέα μηχανήματα. Στο παρόν στάδιο εκτελούνται εκτεταμένες χωματουργικές παρεμβάσεις, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ενίσχυση και σταθεροποίηση των πρανών με τη χρήση λιθορριπής και συρματοκιβωτίων, προκειμένου να διασφαλιστεί το απαραίτητο και ανθεκτικό υπόβαθρο.

Η τοποθέτηση της μεταλλικής γέφυρας αποτελεί το τελικό στάδιο της διαδικασίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας και σταθεροποίησης του εδάφους. Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες, παρακολουθεί την εξέλιξη του έργου, εστιάζοντας στην άρτια τεχνική εκτέλεση και την ασφάλεια των υποδομών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.