Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια ανέγερσης του οικιστικού συγκροτήματος της REDS στην Κάντζα

Με την οικοδομική άδεια για την ανάπτυξη του νέου Οικιστικού Συγκροτήματος  στην Κάντζα Παλλήνης στην διάθεσή της, η εταιρεία REDS ολοκλήρωσε τον κύκλο των απαιτούμενων χρονοβόρων διαδικασιών και ουσιαστικά είναι έτοιμη να προχωρήσει στο έργο ανάδειξής του. Σύμφωνα όμως με την τελευταία παράγραφο ανακοίνωσης που εκδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, “ο τρόπος και ο χρόνος έναρξης των εργασιών θα αποφασιστεί λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική συγκυρία και την προβλεπόμενη επιρροή της στην αγορά κατοικίας.”

Το κείμενο της σχετικής ανακοίνωσης έχει ως εξής:

“Η εταιρεία REDS A.E. ανακοινώνει ότι μετά από πολυετή προσπάθεια, αποδεσμεύθηκε από την Αρχαιολογική Υπηρεσία, το οικόπεδο που είναι όμορο με το γνωστό διατηρητέο της πρώην Βίλας του οινοπαραγωγού Ανδρέα Καμπά, στην Κάντζα Παλλήνης, και εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την ανάπτυξη του νέου Οικιστικού Συγκροτήματος της εταιρείας.

Το νέο Οικιστικό Συγκρότημα «Βίλα Καμπά» θα συνδυάζει τα προτερήματα της ζωής στα προάστια και της εύκολης πρόσβασης στον ιστό της πόλης με χρήση της στάσης «Κάντζα» του Μετρό και Προαστιακού σιδηροδρόμου και της Αττικής Οδού. Στο οικόπεδο των 4.415 τ.μ., θα αναπτυχθούν κατοικίες, συνολικής δόμησης 1.765 τ.μ., σε πέντε (5) ανεξάρτητα διώροφα κτίρια, διατεταγμένα γύρω από έναν καλαίσθητα σχεδιασμένο, εκτεταμένο χώρο πρασίνου.

Το Συγκρότημα θα απαρτίζεται από 17 κατοικίες, [δεκατρείς (13) διώροφες μεζονέτες και τέσσερα (4) διαμερίσματα], 90 τ.μ. έως 140 τ.μ., σύγχρονου σχεδιασμού με υψηλές ενεργειακές και κατασκευαστικές προδιαγραφές, στα πρότυπα των ήδη υπαρχόντων, επιτυχημένων Οικιστικών Συγκροτημάτων του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Ο τρόπος και ο χρόνος έναρξης της κατασκευής του Συγκροτήματος «Βίλα Καμπά» θα αποφασιστεί, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική συγκυρία και την προβλεπόμενη επιρροή της στην αγορά κατοικίας.”