Πρόταση του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου για απαλλαγή των επιχειρήσεων υγειονομικού χαρακτήρα από τα δημοτικά τέλη

Με εισήγηση του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς προτείνεται προς το Δημοτικό Συμβούλιο που συνεδριάζει την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου η λήψη απόφασης περί απαλλαγής καταβολής δημοτικών τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2021.   

Η πρόταση της Δημοτικής Αρχής -σύμφωνα με τον Δήμαρχο- προσβλέπει στην στήριξη των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου αλλά και των επιχειρηματιών που διέκοψαν ή περιόρισαν υποχρεωτικά την λειτουργία τους λόγω της εφαρμογής των μέτρων αποτροπής της διασποράς Covid 19.

Ειδικότερα, προτείνεται για όλο το χρονικό διάστημα του έτους 2021 η δωρεάν παραχώρηση χρήσης του αναγκαίου κοινοχρήστου χώρου για την λειτουργία των επιχειρήσεων τους, εφόσον είναι οι επιχειρήσεις τους δημοτικά ενήμερες ή έχουν προβεί μέχρι το τέλος Μαρτίου 2021 σε ρύθμιση χρεών την οποία, όμως, τηρούν ανελλιπώς.

Spiroulina PLATENSIS ... το όπλο της φύσης για την τριχόπτωση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.