Προσβλητική συμπεριφορά του Δημάρχου κ. Α. Ζούτσου προς την ηθοποιό Ελένη Γερασιμίδου

Ένα ακόμη ατυχές περιστατικό πιστώθηκε σήμερα στην τρέχουσα αυτοδιοικητική θητεία του Δημάρχου Παλλήνης κ. Α. Ζούτσου. Με το λόγο του και τον τρόπο του, έδιωξε από το γραφείο του την Ελένη Γερασιμίδου η οποία μετά από παράκληση του προεδρείου του Πολιτιστικού Συλλόγου του οικισμού, Μάριζα Παλλήνης, δέχθηκε να τους ακολουθήσει στην προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο, στο γραφείο του.

Ο κ. Α. Ζούτσος, απαίτησε να μείνουν στην συνάντηση η πρόεδρος και η γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου και αγνοώντας επιδεικτικά την κ. Ε. Γερασιμίδου, της υπέδειξε την …έξοδο από το γραφείο του, με το επιχείρημα ότι ο ίδιος «ανήκει στις ευπαθείς ομάδες» (!) και δεν μπορεί να δεχθεί 3 άτομα!

Η καταξιωμένη ηθοποιός και συμπολίτισσα μας, αποχώρησε με αξιοπρέπεια και λίγες ώρες αργότερα επίλεξε να δημοσιοποιήσει το «ατυχές γεγονός» μέσω του «Νεολόγου.»

Παρά το γεγονός ότι η «ταυτότητα» της Ελένης Γερασιμίδου είναι ευρέως γνωστή για την όλη πορεία της στη δημόσια ζωή της χώρας, κρίνεται σκόπιμο να «ανακληθούν» ορισμένες πτυχές της σε σχέση με την συνεισφορά της στην Παλλήνη και ευρύτερα στην Αττική.

Διετέλεσε επί σειρά πολλών ετών, Βουλευτής του ΚΚΕ στην ανατολική Αττική με πολλές παρεμβάσεις στη Βουλή για προβλήματα και εκκρεμότητες της Παλλήνης, εκλέχθηκε κατ΄επανάληψη, Νομαρχιακή και Περιφερειακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής και σε ό,τι αφορά το καλλιτεχνικό αποτύπωμα της στο Θέατρο, κατά γενική ομολογία, διακρίνεται για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του.

Η προσβλητική και επιθετική συμπεριφορά του κ. Δημάρχου έναντι της Ελένης Γερασιμίδου, έρχεται να προστεθεί σε αυτή προς τους ευεργέτες της πόλης, Μαρία και Ιωάννη Πέτρου και πλέον, δεν αποτελεί υπερβολή η καταγραφή της διαπίστωσης, ότι για ανεξήγητους λόγους, ο κ. Α. Ζούτσος συντηρεί και διευρύνει, άγνωστο το γιατί, την αποσύνδεση του από την τοπική κοινωνία της πόλης γεγονός που επισημαίνεται από πολλές κατευθύνσεις, όσο κι αν οι τοπικοί εκλεγμένοι του επιμένουν να του εμφανίζουν άλλη «εικόνα».

Σε σχέση με τα μέτρα προστασίας του, ο κ. Α. Ζούτσος, ως ανήκων “σε ευπαθή ομάδα” δείτε την συμπεριφορά του σε αντίστοιχη περίπτωση την οποία, μάλιστα υπαινίσσεται η κ. Ε. Γερασιμίδου

Ακολουθεί η επιστολή της Ελένης Γερασιμίδου στο «Νεολόγο»

Πώς μετράει ο δήμαρχος Θανάσης Ζούτσος

Σήμερα, 21 Απριλίου 2021, οι γείτονες μου στη θέση Μάριζα Παλλήνης μου έκαναν την Τιμή να με συμπεριλάβουν στην ομάδα των τεσσάρων συμπολιτών που θα γινόντουσαν δεκτοί από τον κ. Δήμαρχο. (ο αριθμός των ατόμων ορίστηκε από το Γραφείο του).

Για την ιστορία και μόνο σας πληροφορώ πως δεν είχα πρόθεση να μιλήσω γιατί γνώριζα το «ενδιαφέρον» του εν λόγω για την περιοχή. Παραβρέθηκα, μόνο, επειδή με τίμησαν οι γείτονες μου με την πρόσκλησή τους.

Ξύπνησα νωρίς, άλλαξα τη σειρά των συνηθισμένων μου υποχρεώσεων και βρέθηκα στο γραφείο του κ. Δημάρχου με τους υπόλοιπους.

Και μπαίνει ο κ. Δήμαρχος, μας βρίσκει υπεράριθμους, επιλέγει τον πρόεδρο μας κ. Φωτόπουλο -δικαίως- και τη γραμματέα μας -επίσης, δικαίως- αλλά λέγοντας χαρακτηριστικά … «και την κυρία που τη γνωρίζω» εννοώντας προφανώς εκ της θέσεως της στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Ως εδώ καλά. Δεν με πειράζει καθόλου να μη με ξέρει, ούτε πήγα ως καλεσμένη του. Να μου κάνει όμως μάθημα για τις ευπαθείς ομάδες και μετά από τις επίμονες παρεμβάσεις των υπολοίπων να λέει συγκαταβατικά να μείνω στο γραφείο του ενώ είχα ήδη αποχαιρετήσει…συγγνώμη, αλλά το στομάχι μου δεν το σήκωσε!

Ξέρω, βέβαια και όλος ο κόσμος το ξέρει -ευτυχώς- πως δε μοιάζω -ευτυχώς- σε μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου που μπαίνει στο γραφείο του με τσαμπουκά αντίστοιχο της γενικότερης αισθητικής της, χωρίς καμία μέριμνα για προφύλαξη, με τσαμπουκά-επαναλαμβάνω- χωρίς μάσκα και χωρίς αιδώ.

Αν, σας την φωτογραφίζω, δήμαρχε, έχει καλώς. Αν, όχι, σας συλλυπούμαι για τις επιλογές σας.

Μπορεί σήμερα να με αποπέμψατε –ενώ εσείς είχατε ορίσει τον αριθμό– αλλά θα επανέλθουμε γιατί χρωστάτε πολλές απαντήσεις.

Όπως, καλά γνωρίζετε σε σας απευθύνθηκα χωρίς να σας παρακάμψω και χωρίς να εκθέσω δημοσίως το τεράστιο και σκανδαλώδες θέμα των λογαριασμών του νερού στον δήμο μας.

Και σας κάνω γνωστό πως εύχομαι να έχετε καλή υγεία γιατί βλέπετε η πολιτική μου σκέψη δεν μου επιτρέπει να χαίρομαι με τις δυστυχίες όπως η αποτυχούσα που δεν δέχεται υποδείξεις.

Να είστε καλά και καλή σταδιοδρομία….