Προαστιακός: εισαγγελική έρευνα μετά την καταγγελία για μη ύπαρξη σηματοδότησης στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.  

Έρευνα με το χαρακτήρα του κατεπείγοντος προκάλεσαν οι καταγγελίες για μη ύπαρξη φωτεινής σηματοδότησης στη διαδρομή του προαστιακού στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.  

Οι δημόσιες καταγγελίες εκπροσώπου της Ομοσπονδίας Σιδηροδρόμων προκάλεσαν την άμεση παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αντώνη Ελευθεριάνου, ο οποίος ανέφερε ότι δεν υπάρχει φωτεινή σηματοδότηση ούτε στη συγκεκριμένη διαδρομή.

Η έρευνα ανατέθηκε στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο, ο οποίος σύμφωνα με την παραγγελία, θα καλέσει άμεσα προς εξέταση τον εκπρόσωπο των εργαζομένων και θα ζητήσει έγγραφα από την εταιρεία που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Προαστιακού προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύουν όλα όσα καταγγέλθηκαν και απειλούν την ασφάλεια των πολιτών.

Στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας θα εξεταστεί το αν και από ποια πρόσωπα έχει ενδεχομένως διαπραχθεί το αδίκημα των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς.