Πολιτική εκδήλωση από την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Ανατ. Αττικής, την Παρασκευή 30 Μαρτίου στο 1ο Δημοτικό Παλλήνης

Την πολιτική πρότασή του θα αναπτύξει και θα συζητήσει με τους Δημότες και κατοίκους του Δήμου Παλλήνης, ο πολιτικός σχηματισμός ΑΝΤΑΡΣΥΑ εν όψει των προσεχών εθνικών εκλογών στις οποίες κατέρχεται με ψηφοδέλτια σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής και θα γίνει την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012, ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης με ομιλητές τους κ.κ. Δημήτρη Δεσύλλα και Βασίλη Τοπάλλη.

Η πολιτική πρόταση του κόμματος συνοψίζεται στην εκτίμηση ότι

“υπάρχει άλλος δρόμος για την έξοδο από την κρίση”

και στις ως και σήμερα συγκεντρώσεις που έγιναν σε περιοχές της Αττικής –χαρακτηρίστηκαν από την αθρόα προσέλευση κυρίως νέων ανθρώπων- κατατέθηκαν, αναλύθηκαν και συζητήθηκαν απόψεις που σχηματοποιούν πρόταση κοινής δράσης για αγωνιστικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής στις δυνάμεις της αριστεράς, αξιολογικό πλαίσιο που αναδεικνύει την αλήθεια για την κρίση και παράλληλα προτείνει διέξοδο από αυτήν σε όφελος των εργαζομένων.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής καλεί τους πολίτες της περιοχής μας να προσέλθουν στην πολιτική εκδήλωσή της, προτάσσοντας την εκτίμηση ότι “Μπορούμε να τους ανατρέψουμε!”