Παρατεταμένες διακοπές ηλεκτροδότησης εξ αιτίας της κακοκαιρίας σε περιοχές του Δήμου Παλλήνης

Με παρατεταμένες διακοπές της ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Παλλήνης, με αρκετές πτώσεις δένδρων εξ αιτίας των σφοδρών ανέμων και με πολλούς υπόγειους χώρους κατοικιών να έχουν πλημμυρίσει με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να ζητηθεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εξελίχθηκε το τελευταίο 48ωρο, προκαλώντας αρκετά προβλήματα στους κατοίκους του Δήμου και ιδιαίτερα σε άτομα ευπαθών κατηγοριών.

Η προγραμματισμένη για σήμερα, Δευτέρα, 6 Ιανουρίου 2020 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Γέρακα τελετή καθαγιασμού των υδάτων ματαιώνεται λόγο της κακοκαιρίας. Η απόφαση της δημοτικής αρχής κοινοποιήθηκε καθυστερημένα σήμερα, πρωί, παρ΄ότι οι ενδείξεις κατά τη χθεσινή ημέρα απέκλειαν την πραγματοποίηση της θρησκευτικής τελετής.

Στο μεταξύ, εξ αιτίας της χιονόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του Αγίου Πέτρου έως το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλης 414 και στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας.

Επίσης, στην Πεντέλη, επί της οδού Κλεισθένης και λεωφόρου Πεντέλης, από τη συμβολή με την οδό Αναπαύσεως, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πεντέλη έχει απαγορευθεί η πρόσβαση στα οχήματα κάθε τύπου.

Διακοπή ρεύματος

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ, την Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου και από τις 8 π.μ. έως και τις 12 μ.μ. θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στην περιοχή του Λόφου Παλλήνης, προκειμένου συνεργείο της να αποκαταστήσει τη βλάβη που είχε σημειωθεί την περασμένη Παρασκευή με αποτέλεσμα ο οικισμός να μείνει για αρκετές ώρες εκτός δικτύου παροχής ρεύματος.