Ο Δήμαρχος Παλλήνης στην συνεδρίαση του Δ.Σ. για δημοτική σύμβουλο της αντιπολίτευσης: «την τρώει ο κ@λος της!»

Σοβαρό και ανεπίτρεπτο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Δήμαρχο Παλλήνης, κ. Αθ. Ζούτσο σημειώθηκε στην αποψινή διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παλλήνης την ώρα που δημοτική σύμβουλος της παράταξης «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας» ανέπτυσσε τις απόψεις της επί συζητούμενου θέματος.

Έχοντας ξεχάσει ανοικτό το μικρόφωνο της διαδικτυακής σύνδεσής του και εις επήκοοον όλων, ακούγεται ο κ. Α. Ζούτσος να σχολιάζει την ομιλούσα με την σεξιστική φράση, «την τρώει ο κ@λος της….!»

Οι αντιδράσεις στο άκουσμα της υβριστικής, σεξιστικής φράσης σε βάρος της δημοτικής συμβούλου, ήταν άμεσες με αποκορύφωμα τη δήλωση της επικεφαλής της παράταξης, κ. Ειρήνης Κουνενάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο με την οποία κατήγγειλε ευθέως τον κ. Α. Ζούτσο για σεξιστική, χυδαία και φαλλοκρατική επίθεση κατά γυναίκας δημοτικής συμβούλου.

Η κ. Ε. Κουνενάκη χαρακτήρισε την έκφραση συγνώμης του κ. Α. Ζούτσου υποκριτική -ο Δήμαρχος ζήτησε συγνώμη μόλις διαπίστωσε ότι ακούστηκε από όλους μέσω του ανοιχτού μικροφώνου του- και δήλωσε ότι «η παράταξη της θα καταγγείλει τον κ. Α. Ζούτσο σε όλους τους αυτοδιοικητικούς, πολιτικούς, κοινωνικούς φορείς και οργανισμούς και παράλληλα θα καλέσει τις οργανώσεις γυναικών να αποδοκιμάσουν την χυδαία σεξιστική συμπεριφορά του.»