Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Αδιαπραγμάτευτος για εμάς ο δημόσιος χαρακτήρας των αστικών συγκοινωνιών»

Συνεχίζει τις περιοδείες του αλλά και τις επισκέψεις σε χώρους εργασίας σε όλη την Ανατολική Αττική ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.  

Στο πλαίσιο αυτό επισκέφτηκε το αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ. στην Ανθούσα. Εκεί είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους αλλά κυρίως να συνομιλήσει με εργαζόμενους και να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα προβλήματα, τις ανησυχίες τους αλλά και τις προτάσεις του για την αναβάθμιση τόσο των εργασιακών σχέσεων όσο και για της ποιότητας υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Ο κ. Χριστοδουλάκης εξέφρασε προς τους εργαζόμενους την στήριξή του στα αιτήματα τους ενώ τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ παλεύει για το δημόσιο χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών.

«Πρόκειται για αδιαπραγμάτευτη πάγια θέση. Θα είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια αλλοίωσης του δημόσιου τους χαρακτήρα. Δεν πρόκειται για ιδεολογική εμμονή, αλλά ανάγκη της καθημερινότητας των πολιτών, καθώς σε όποιες χώρες άλλαξε ο δημόσιος χαρακτήρας υπήρξαν υψηλότερα κόστη και σημαντική αποδυνάμωση των υπηρεσιών».

Για το έργο της σημερινής κυβέρνησης σε σχέση με τις αστικές συγκοινωνίας, τόνισε πως «αδιαφόρησε για την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πολίτες, γεγονός που βιώσαμε ιδιαίτερα στην περίοδο της πανδημίας, με τις τραγικές εικόνες συνωστισμού των επιβατών, που διακινδύνευσε την δημόσια υγεία».