Αρχίζουν από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο Δήμο Παλλήνης

koinvniko_frontistirio
koinoniko_frontistirio

Από αύριο, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013, ξεκινά τη λειτουργία του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Παλλήνης, με στόχο την συμπαράσταση στις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες, αλλά και στους μαθητές και μαθήτριες, δίνοντας ένα μήνυμα αντίστασης στην κρίση που που γνωρίζει η ελληνική κοινωνία.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο, ενταγμένο στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης, ξεκινά τα μαθήματα από την αρχή μάλιστα της σχολικής χρονιάς 2013-2014, προσφέροντας με τη συνδρομή 33 εθελοντών καθηγητών υποστήριξη σε -μέχρι στιγμής- 75 εγγεγραμμένους μαθητές.
Τα μαθήματα θα αρχίζουν ώρα 15.00 και θα γίνονται στις αίθουσες του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, (φωτογραφία) όπου συστεγάζεται το Κοινωνικό Φροντιστήριο, επί της Λεωφόρου Λεονταρίου (έναντι του 4ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης).
Να σημειωθεί ότι, στο Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργούν Τμήματα προετοιμασίας των μαθητών για τις Πανελλήνιες εξετάσεις και στις τρεις βαθμίδες: Θεωρητική – Τεχνολογική – Θετική.