Ξεφάντωμα … ελέω Τσικνοπέμπτης των μελών του ΚΑΠΗ Παλλήνης

Ξεφάντωσαν ως αργά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, τα μέλη του ΚΑΠΗ της δημοτικής ενότητας Παλλήνης στο προγραμματισμένο με την ευκαιρία των αποκριών, γλέντι τους.

Υπό τους ήχους της ορχήστρας, φρόντισαν να επιδείξουν τη χορευτική δεινότητα τους και παράλληλα να αποδείξουν αντοχές και …σφρίγος ώριμης νιότης!

Το γλέντι έγινε στην ταβέρνα «Φωτογράφος» της Παιανίας με την … υποστήριξη όλων των ….ηλικιακών «τάξεων» του ΚΑΠΗ, δεδομένου ότι ανταποκρίθηκαν οι περισσότεροι στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής και φυσικά, δεν έλειψαν οι αιρετοί, συμπεριλαμβανομένου του Δημάρχου Δήμου Παλλήνης, κ. Αθαν. Ζούτσου, ο οποίος, με …. ανθολογημένο λεξιλόγιο, φρόντισε να νιώσουν πως βρίσκονται λίγο … μετά την ενηλικίωσή τους! Παραπλεύρως του Δημάρχου ο αντιπρόεδρος του ΚΑΠΗ, Γιάννης Δημόπουλος και ο γιατρός, Γιώργος Μερτζάνος, αμφότεροι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.

Σε παρακείμενο τραπέζι, οι από την δεκαετία του 1990 δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Σπύρου Κωνσταντά και επί σειρά ετών αντιδήμαρχοι του, Θόδωρος Σμυρλιάδης και Παναγιώτης Λάκκοςνεόφερτο μέλος του ΚΑΠΗ ο πρώτος- ομού μετά του κ. Γεωργίου Μπουλμπασάκου, επί τρεις συναπτές (άκαρπες εκλογικά) τετραετίες, υποψήφιος δήμαρχος Γέρακα και του Δήμου Παλλήνης, με στήριξη του πρώην Συνασπισμού και το 2010 ως ΔΗΜ.Ο.Σ., η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ματίνα Πανταζή (ορμώμενη εκ Κάντζας) και τινές άλλοι, μετά του ηγέτη τους κ. Κωνσταντίνου Μπάκα, άπαντες, έμπλεοι ευφορίας για τον άθλο τους, να μετατρέψουν το ανέφικτο σε εφικτό!

Κατάφεραν -επί του παρόντος- να «σμίξουν» σε ομάδα μία, αν και προέρχονται από ετερόκλητες πολιτικές αφετηρίες (μνημονιακοί και ελφαφρώς αντιμνημονιακοί) με κοινό όμως όραμα, την εμπέδωση μιας νέας δημοκρατίας ως συστατικό λειτουργίας στην υπό διαμόρφωση αυτοδιοικητική παράταξή τους.

Απουσίαζε, ο επί δωδεκαετία Δήμαρχος Παλλήνης κ. Σπύρος Κωνσταντάς, υπό την σκέπη του οποίου, άλλωστε, διαμορφώνεται το σχήμα που θα συμμετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Εν κατακλείδι, τα μέλη του ΚΑΠΗ, επιβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά, το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, ότι τα γλέντια τους έχουν …. αύρα μοναδικότητας και «θεραπευτικής «εξωστρέφειας.

Νάναι καλά, να ζήσουν πολλά τέτοια γλέντια στο μέλλον.