Η στέγη του Δημαρχείου Γέρακα «μπάζει» νερά & προγραμματίζονται εργασίες μόνωσης της, ποσού 110.000€

Δημαρχείο Γέρακα

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα στο Δημαρχείο του Γέρακα.   

Παρά το γεγονός ότι ένα μεγάλο τμήμα του κτηρίου αποκαταστάθηκε με γενναία επιχορήγηση της Περιφέρειας Αττικής, έπειτα από την καταστροφή που προκάλεσε η φωτιά του Δεκεμβρίου 2015, νέα ανάγκη προέκυψε σύμφωνα με την διαπίστωση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Παλλήνης.    

Πρόκειται για τις συνεχόμενες εισροές υγρασίας στην στέγη του κτηρίου μετά από βροχοπτώσεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την λειτουργικότητα του Δημαρχείου με αποτέλεσμα, η επιδιόρθωση του προβλήματος να έχει επείγοντα χαρακτήρα.

Ήδη, προκηρύχθηκε ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός με προϋπολογιζόμενη δαπάνη 110.000 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%)  και με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους.

Ως ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των φακέλων ορίστηκε η Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020.

Οι εργασίες αφορούν στην αποξήλωση και απομάκρυνση των υφιστάμενων ελαττωματικών στρώσεων θερμομόνωσης και υγρομόνωσης στο δώμα του Δημοτικού Καταστήματος Γέρακα και εν συνεχεία την εφαρμογή ανεστραμμένης θερμομόνωσης καθώς και παρεμβύσματα στεγανότητας, σφράγιση αρμών και επικάλυψη κατακόρυφων αρμών με γαλβανισμένη λαμαρίνα σχήματος Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.