Απόδοση τιμής στον Γιάννη Οικονόμου για τη συμβολή του στην καταγραφή & ανάδειξη της ιστορίας της Παλλήνης

Εκδήλωση αφιερωμένη στην προσωπικότητα και το συγγραφικό έργο του συμπολίτη μας, συγγραφέα Γιάννη Οικονόμου πραγματοποιείται σήμερα, Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, τ.έ., ώρα 20.30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Γέρακα με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Δήμου Παλλήνης.

Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στον «Πολιτιστικό Σεπτέμβριο» και εύλογα προσελκύει το ενδιαφέρον των δημοτών, δεδομένου ότι ο Γιάννης Οικονόμου είναι ο μοναδικός ως και σήμερα ερευνητής της ιστορίας της Παλλήνης, σημαντικά τμήματα της οποίας περιέχονται και αναδεικνύονται στα τρία βιβλία του:

1. Η Παλλήνη (το Χαρβάτι) – ένας τόπος, δύο ιστορίες’’
2. Καλώς ήρθες κυρ Αλέξανδρε
3. Το Αγρόκτημα

Τα τρία βιβλία του Γιάννη Οικονόμου θα παρουσιαστούν από αριθμό ισάριθμων συμπολιτών μας και διαρκούσης της εκδηλώσεως θα απαγγελθούν από τον ηθοποιό Άκη Ασημάκη επιλεγμένα αποσπάσματα των βιβλίων, με τον μουσικό Γιώργο Μαρκάλα να διανθίζει τις αφηγήσεις με νότες πιάνου.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος κ. Αθαν. Ζούτσος θα καλέσει επί σκηνής τον Γιάννη Οικονόμου και θα τον τιμήσει για τη συμβολή του στην καταγραφή και ανάδειξη της ιστορίας της Παλλήνης.