Διαβεβαίωση του κ. Γ. Σμέρου για 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Σπάτων

“Θετική κατάληξη είχαν οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής Σπάτων – Αρτέμιδος σε σχέση με την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Σπάτων.” Στην διαπίστωση αυτή κατέληξε ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Χρήστος Α. Μάρκου μετά την σύσκεψη που είχε η δημοτική αρχή του Δήμου με τον Αντιπρόεδρο του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου και Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής κ. Γεώργιο Σμέρο. Ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος αναφερόμενος στις προσπάθειες που κατέβαλε από κοινού με τους συνεργάτες του προκειμένου να διασφαλιστεί η εικοσιτετράωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Σπάτων, διαβεβαίωσε ότι “έπιασαν τόπο” δεδομένου ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου εκπροσωπούμενη από τον αντιπρόεδρό της κ. Γιώργο Σμέρο, ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Δήμου για διαρκή εφημερία με ιατρικό προσωπικό προερχόμενο από το Κέντρο Υγείας Σπάτων και επικουρικά από το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης.”

“Μετά απ’ αυτή τη θετική εξέλιξη -κατέληξε ο κ. Χρήστος Α. Μάρκου- συνεχίζουμε την προσπάθεια για την ποιοτική αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών του Κ.Υ. και ελπίζω πως σύντομα και για το ζήτημα αυτό θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα».

Στην σύσκεψη με τον κ. Γ. Σμέρο, εκτός του Δημάρχου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Αθανάσιος Μαργέτης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Σωτ. Γιαννάτος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ν. Ραφαήλ.