Νέο διοικητικό συμβούλιο στον Σύλλογο «Παλληνεύς»

Νέο διοικητικό συμβούλιο εκλέχθηκε στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου «των απανταχού παλαιών κατοίκων Παλλήνης ο Παλληνεύς» το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, τ.έ., στα πλαίσια της προγραμματισμένης γενικής συνέλευσης των μελών του συλλογικού φορέα.

Τα αποτελέσματα της κάλπης:

  1. (ισοψηφία): Πιέτρη- Παναγιώτου Φανή & Αυγερινού Ευτυχία από 127
  2. Παναγιώτου Κατερίνα 90
  3. Λιβάνιος Θεόδωρος 76
  4. Οικονόμου Αθανάσιος 73
  5. Κανάκη Μαριάννα 66
  6. Καρπούζος Δημήτριος 50

Ψήφισαν 190 μέλη (189 έγκυρα- 1 λευκό)

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την ίδρυση της Κοινότητας-Δήμου Παλλήνης και στη διάρκειά της τιμήθηκε ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Παλληνέα κ. Ιωάννης Οικονόμου για το συγγραφικό του έργο και ιδιαίτερα για το τελευταίο βιβλίο του, «Το Αγρόκτημα» (μυθιστορηματική αφήγηση μιας αληθινής ιστορίας)

Στη διάρκεια των εργασιών της συνέλευσης κόπηκε η πίτα των μελών του Συλλόγου. Προηγήθηκε ο απολογισμός δράσης του Δ.Σ. εκ μέρους του απελθόντος προέδρου κ. Κωνστ. Ρομποτή, ο οποίος – ….εκτός απροόπτου!- ολοκλήρωσε ευδόκιμη θητεία πολλών ετών στα διοικητικά του «Παλληνέα.»

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Αθανάσιος Ζούτσος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτης Μερτύρης, πρ. Δήμαρχοι και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.