Ο Παναγιώτης Μερτύρης, νέος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Παλλήνης

Παναγιώτης Μερτύρης

Ο Παναγιώτης Μερτύρης είναι από το βράδυ της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου 2012, ο νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δήμος ισχυρός, Πόλη με Όραμα» μετά την παραίτηση του κ. Τριαντάφυλλου Κουτσικούρη.

Ο Παναγιώτης Μερτύρης εξελέγη ομόφωνα από το σώμα των συναδέλφων του με ψήφους 7απουσίαζε ο κ. Σπ. Κωνσταντάς- και αναλαμβάνει εφεξής την βαριά ευθύνη της επανασύνταξης και του συντονισμού της μείζονος αντιπολίτευσης με στόχο την άσκηση αυστηρής και εποικοδομητικής κριτικής προς την δημοτική αρχή του κ. Αθαν. Ζούτσου.

Ο κ. Π. Μερτύρης είναι 47 ετών, είναι επιχειρηματίας με αυτοδημιούργητη εξέλιξη και έθεσε υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2010 με τον συνδυασμό του κ. Σπ. Κωνσταντά, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής ενότητας Παλλήνης με 578 σταυρούς και περίπου από διετίας, είναι πρόεδρος του Αθλητικού σωματείου «Παλληνιακός».

Ο κ. Παναγιώτης Μερτύρης χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στην τοπική κοινωνία για το ήθος του, την σεμνότητά του και την ανιδιοτελή διαχρονική συμβολή του σε δραστηριότητες που υποστηρίζουν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών του.

Διακρίνεται για το μετριοποπαθές του λόγου του, την εργατικότητά του καθώς και από τα συστατικά εκείνα που ενθαρρύνουν τον διάλογο και ενδυναμώνουν την σύνθεση και την ομαδικότητα.