Δημόσιος διάλογος για την ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, την Πέμπτη, 17 Σεπτ. 2020 στο «Οινοποιείο Πέτρου» Παλλήνης

Με ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Παλλήνης, «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας» γίνεται γνωστό ότι την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλλήνης, “Οινοποιείο Πέτρου” (Λεωφ. Μαραθώνος 117) διοργανώνεται εκδήλωση με αναφορά στην ναζιστική/εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής εν όψει της επικείμενης απόφασης του Δικαστηρίου.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές δύο από τους δικηγόρους/συνήγορους πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο δημοσιογράφος και πρ. υπουργός, Νίκος Ξυδάκης και η δημοτική σύμβουλος Δήμου Παλλήνης, Ειρήνη Κουνενάκη.

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης, «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας»

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 και μετά από μακροχρόνια διαδικασία αναμένεται να βγει η δικαστική απόφαση για την ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Όλα αυτά τα χρόνια κοινωνικοί φορείς μαζί με τους συνηγόρους και τους συγγενείς των θυμάτων της οργάνωσης έδωσαν έναν πολύ μεγάλο αγώνα ώστε να σταθεί το κατηγορητήριο.

Παρά την χαρακτηριστική αδιαφορία της πλειοψηφίας των ΜΜΕ, που κάποια από αυτά έφτασαν στο σημείο να απαξιώσουν τους συγγενείς και γενικότερα όλους, όσοι ενεπλάκησαν, οι πρωταγωνιστές αυτού του δικαστικού αγώνα συνέχισαν κι έφτασαν μέχρι το τέλος.

Ο εκ των συνηγόρων πολιτικής αγωγής στη δίκης της Χρυσής Αυγής, και ομιλητής στην εκδήλωση, κ. Κώστας Σκαρμέας

Κάποιοι από αυτούς λοιπόν θα μας κάνουν την τιμή να μιλήσουν μπροστά στο ακροατήριο της πόλης μας ώστε να ενημερώσουν όσους βρεθούν στο υπαίθριο αμφιθέατρο του πολιτιστικού κέντρου «Οινοποιείο Πέτρου.»

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 17/9/2020 στις 8:00 μ.μ. στο πολιτιστικό κέντρο «Οινοποιείο Πέτρου», λεωφόρος Μαραθώνος 117, Παλλήνη, (παραπλεύρως ΟΑΕΔ) θα είναι ανοιχτή για όλους και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που ορίζει ο ΕΟΔΥ.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι:

Κώστας Παπαδάκης, συνήγορος πολιτικής αγωγής

Κώστας Σκαρμέας, συνήγορος πολιτικής αγωγής

Νίκος Ξυδάκης, δημοσιογράφος

Ειρήνη Κουνενάκη, επικεφαλής της παράταξης “Εμείς, η πόλη μας” του δήμου Παλλήνης

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Δάρρας.