Ένα περιπολικό στην Παλλήνη κι αυτό …δεξιόστροφο!

Ένα περιπολικό κι αυτό με προβλήματα –το τιμόνι γυρίζει προς τα αριστερά μόνον κατά 30% (!!!)- είναι στην διάθεση του Αστυνομικού Τμήματος Παλλήνης. Στο αντίστοιχο Τμήμα του Γέρακα, τα διαθέσιμα είναι τρία, βρίσκονται όμως σε τέτοια κατάσταση που όταν παρίσταται ανάγκη δανείζονται το …..δεξιόστροφο περιπολικό της Παλλήνης!

Η ….κωμικοτραγική αυτή πραγματικότητα –δεν είναι ούτε υπερβολή, ούτε κυκλοφορεί ως ανέκδοτο…- αν δεν συνδεότανε άμεσα με την πρόληψη ή την καταστολή του εγκλήματος στην περιοχή μας, θα ήταν ελαφρώς αποδεκτή λόγω συγκυριών και άδειων ταμείων του κράτους.

Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι…

Και το επιμύθιο: το στελεχιακό δυναμικό των Τμημάτων Τάξης και Ασφάλειας αναγκάζεται στις περισσότερες των περιπτώσεων να συγκεντρώνουν μεταξύ τους χρήματα για να υποστηρίξουν τη λειτουργία των περιπολικών!Δοθείσης ευκαιρίας: μπράβο στα τοπικά μηχανο-ηλεκτρολογικά συνεργεία της περιοχής που συνήθως επιδιορθώνουν τις παρουσιαζόμενες βλάβες χωρίς να αμείβονται…

Δελτίο κλοπών

  • Άγνωστος μπήκε στο μίνι μάρκετ της οδού Μιλτιάδου στην Παλλήνη (παράλληλος της λεωφ. Μαραθώνος) προέταξε ένα μαχαίρι και απέσπασε ποσόν χρημάτων. Της σχετικής έρευνας επιλήφθηκε το Τοπικό Τμήμα Ασφάλειας.
  • Δύο αθίγγανες προσφέρθηκαν να προβλέψουν το μέλλον 38χρονης γυναίκας που διατηρεί κομμωτήριο σε πάροδο της Κλεισθένους στο Γέρακα. Λίγο μετά την αποχώρησή τους η γυναίκα διαπίστωσε ότι έλλειπε το ποσόν των 450 ευρώ που προοριζότανε για την καταβολή του ενοικίου.