Αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο η εκδίκαση αγωγής της ΕΤ.Α.Δ. κατά του Δήμου Σαρωνικού

Δυσφημιστικού δημοσιεύματος σε βάρος του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής και πρ. Δημάρχου Σαρωνικού, Πέτρου Φιλίππου, συνέχεια. (Δείτε προγενέστερο δημοσίευμα για την κατανόηση της υπόθεσης)

Σήμερα, επρόκειτο να εκδικαστεί αγωγή της Εταιρείας Ακινήτων Δημόσιου (ΕΤ.Α.Δ.) κατά του Δήμου Σαρωνικού για «παράνομη κατάληψη χώρου και παρεμπόδιση επένδυσης» πλην, όμως, αναβλήθηκε για τον προσεχή Νοέμβριο. (πρόκειται για την γνωστή υπόθεση της παραλίας “Πεύκο” Λαγονησίου η οποία είχε παραχωρηθεί από τον ΕΟΤ στο Grand Resort (“Αττικός Ήλιος”)

Για την εξέλιξη αυτή, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, εξέδωσε από κοινού με τους υποψήφιους του συνδυασμού του, την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Άνθρακες ο θησαυρός!»

“Αναβλήθηκε το πολυδιαφημιζόμενο δικαστήριο της ΕΤ.Α.Δ ( Εταιρεία Ακινήτων Δημόσιου) εναντίον του Δήμου Σαρωνικού.

Ως εκ τούτου, άνθρακες ο θησαυρός για αυτούς που έστησαν τη μηχανή της λάσπης, για δήθεν χρέος του Δήμου με ευθύνη του Πέτρου Φιλίππου, διοχετεύοντας ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα σε συγκεκριμένη «εφημερίδα»

Συνιστούμε προσοχή και ψυχραιμία, γιατί ενίοτε η λάσπη στον ανεμιστήρα επιστρέφεται, αναλόγως σε ποια μεριά βρίσκεται κανείς.

Αυτός που συντάσσεται με το δημόσιο συμφέρον, τους πολίτες και τα δικαιώματά τους για ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες, δε λερώνεται.

Το αντίθετο συμβαίνει με όποιον ταυτίζει το μικροπολιτικό του συμφέρον με επιχειρηματικά συμφέροντα.”