Στο “Μουσείο Βορρέ” η δεύτερη προεκλογική εκδήλωση του υποψ. Δημάρχου Παιανίας, Ισίδωρου Μάδη

Ισίδωρος Μάδης

Τη δεύτερη μεγάλη προεκλογική εκδήλωση του στο “Μουσείο Βορρέ” πραγματοποιεί την Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης, επικεφαλής του συνδυασμού “Αλλάζουμε, Μαζί” στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσει διπλάσιο αριθμό υποψηφίων συμβούλων σε σχέση με την αντίστοιχη εκδήλωση της 14ης Οκτωβρίου 2018 στο χώρο της “Μεσογειακής Αυλής” στην Παιανία όπου οι υποψήφιοι ήταν 21.

Το γεγονός ότι ο συνδυασμός του κ. Ι. Μάδη, 3,50 μήνες πριν την ημέρα των εκλογών εμφανίζει πληρότητα συνδυασμού σε ποσοστό περίπου 80%, στοιχειοθετεί σε επίπεδο ψυχολογίας και ανταπόκρισης υπολογίσιμη δυναμική, την οποία αν μπορέσει να τη διατηρήσει και την αναπτύξει στον εναπομείναντα χρόνο, θα αναδειχθεί σε κύριο διεκδικητή της Δημοτικής Αρχής.

Στιγμιότυπο της πρώτης προεκλογικής συγκέντρωσης του κ. Ισίδωρου Μάδη στο χώρο της “Μεσογειακής Αυλής” στις 14 Οκτωβρίου 2018. Στα δύο άκρα της φωτογραφίας ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου και (δεξιά) ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης.

Κατά την 15λεπτη ομιλία του, ο κ. Ι. Μάδης, προτίθεται να διατηρήσει χαμηλούς και ενωτικούς τόνους, θα αναφερθεί με επιγραμματικό τρόπο στα σοβαρά λάθη της απερχόμενης δημοτικής αρχής οι συνέπειες των οποίων, αποδείχθηκαν ιδιαίτερα κοστοβόρες για το Δημότη της Παιανίας και των Γλυκών Νερών, θα προτείνει τις δικές του πολιτικές με τις οποίες σκοπεύει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος που σημειώθηκε στα τέσσερα τελευταία χρόνια εξ αιτίας της προσωπικής ανεπάρκειας του κ. Σπ. Στάμου και μιας σειράς αλλοπρόσαλων επιλογών του που έφεραν σε απόγνωση ακόμη και τους αντιδημάρχους του…

Την ομιλία του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Σ. αναμένεται να παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός συνδημοτών του καθώς και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων και από τις δύο δημοτικές ενότητες.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00 και αναμένεται να ολοκληρωθεί περίπου δύο ώρες μετά.