Σε πολυπληθή συγκέντρωση, η πρώτη προεκλογική ομιλία του Ισίδωρου Μάδη, υποψ. Δημάρχου Παιανίας

Ισίδωρος Μάδης

Με τη συμμετοχή περίπου 500 συμπολιτών του από τις Δημοτικές Ενότητες Παιανίας και Γλυκών Νερών, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παιανίας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αλλάζουμε Μαζί”, Ισίδωρος Μάδης, σηματοδότησε την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του, παρουσιάζοντας, μάλιστα, 21 νέους συνεργάτες του οι οποίοι θα συγκροτήσουν από κοινού με τους παλαιότερους το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου 2019.

Από αριστερά: ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου και στα δεξιά ο Γιώργος Ιωακειμίδης, Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και Δήμαρχος Νίκαιας/Ρέντη. Δίπλα του, ο γεν. διευθυντής της ΚΕΔΕ, Βαγγέλης Πάνου

Κατά κοινή ομολογία, η ανταπόκριση των δημοτών στην πρόσκληση του συνδυασμού “Αλλάζουμε, Μαζί” πρέπει να ξεπέρασε τις προσδοκίες των οργανωτών, τα καθίσματα του αύλειου χώρου της “Μεσογειακής Αυλής” είχαν καταληφθεί από νωρίς και ένα σημαντικός αριθμός άντεξε την ορθοστασία για διάστημα περίπου δύο ωρών.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου με τον Ισίδωρο Μάδη

Στην πρώτη προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού, παραβρέθηκαν και πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού και αυτοδιοικητικού χώρου.

Μεταξύ άλλων: ο Βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, Δήμαρχος Νίκαιας/Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης -εκλήθη από τον Ισίδ. Μάδη και απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης- ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο γενικός διευθυντής της ΚΕΔΕ κ. Ευαγ. Πάνου και όπως ο ίδιος από μικροφώνου δήλωσε “από σήμερα υπεύθυνος προεκλογικής εκστρατείας του υποψ. Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη”- ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατ. Αττικής, Γιάννης Σμέρος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, κ. Χρήστος Δρίτσας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Παλλήνης και υποψήφιος Δήμαρχος στον ίδιο Δήμο, Παναγιώτης Μερτύρης, ο Αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Παλλήνης, επί σειρά ετών και μέχρι πρότινος Πρόεδρος Νομαρχιακής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Ανατ. Αττικής, Άρης Βίτσιος, αρκετοί υποψήφιοι πολιτικών κομμάτων, κ.ά. π.

Η ομιλία του κ. Ισ. Μάδη επιμερίστηκε προς δύο κατευθύνσεις. Στην αποτύπωση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Δήμος Παιανίας την οποία και περιέγραψε με ιδιαίτερα μελανά χρώματα -“από τα 60 χλμ. του εσωτερικού δικτύου της αποχέτευσης -είπε- έχουν γίνει μόνο τα 6 χλμ. και το χειρότερο – κατέληξε ο κ. Ι. Μάδης– το έργο έχει σταματήσει και ο εργολάβος κηρύχθηκε έκπτωτος. Η αποχέτευση, αναμένεται, καλώς εχόντων, να έχει ολοκληρωθεί μετά το 2025!”.

Ο Ισίδωρος Μάδης με τον Άρη Βίτσιο

Η ομιλία του επικεφαλής της παράταξης ολοκληρώθηκε με αναφορά στο προσωπικό και συλλογικό όραμα για την ανάπτυξη του Δήμου, στην ποιοτική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και στην ιδιαίτερη μέριμνα που θα επιδειχθεί στα ζητήματα της κοινωνικής πολιτικής, των σχολείων και του αθλητισμού

Ο Γιώργος Αλάνης με τον πολιτευτή της Ν.Δ. Νίκος ΣοφιανόΟ κ. Γιώργος Αλάνης με τον εκ των εκ των ιδιοκτητών του χώρου της εκδήλωσης κ. Γιώργο Δάβαρη.